Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neprepoznatljiva

Svi su u šoku: Renee, jesi li to ti? Što ti se dogodilo s licem?

Renee Zellweger
Foto: Reuters/PIXSELL
1/17
21.10.2014.
u 17:03

Lice Renee Zellweger izazvalo je lavinu pitanja i sumnju je li uopće riječ o slavnoj oskarovki

Renee Zellweger poznata je po svojim filmskim transformacijama, a 45-godišnja glumica ne izlazi često u javnost posljednjih godina.

Svako novo njeno pojavljivanje u javnosti izazove šok i nevjericu zbog izgleda njenog lica, jer je postala gotovo neprepoznatljiva. Isti slučaj zbio se na dodjeli nagrada časopisa ELLE Women In Hollywood, koja je u ponedjeljak navečer održana u Los Angelesu.

Lice oskarovke koje se pretjerano sjaji pobudilo je sumnju da je zvijezda "Jerryja McGuirea" i "Dnevnika Bridget Jones" napravila kozmetičke zahvate na licu, kao što su ubrizgavanje botoksa, Thermage tretman te zatezanje kapaka, dok mnogi smatraju kako je napravila i neke veće zahvate.

Njen najnoviji izgled izazvao je pravu "buru" komentara na društvenim mrežama, a mnogi su posumnjali da je riječ o onoj Renee Zellweger koja je u '90-ima bila jedna od najvećih zvijezda Hollywooda.

>>Šokirala novim licem: Je li u pitanju plastična kirurgija?

>>Renee Zellweger zbog dečka nabacila četiri i pol kilograma

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Komentara 2

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
22:10 21.10.2014.

Je li ta ekipa normalna?

Avatar godfather
godfather
00:06 22.10.2014.

zabole me jaja...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije