Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa neće mijenjati

Svi su odahnuli. Ipak ne želi smanjiti grudi

kate upton
Foto: Youtube (screenshot)
1/12
18.04.2014.
u 16:05

Nakon što je prošlog tjedna Sun objavio kako se Kate dvaput dnevno moli za manje grudi, manekenka kaže kako je to laž

Njeni fanovi mogu odahnuti, Kate Upton porekla je da je ikada poželjela manje grudi. Nakon što je prošlog tjedna britanski tabloid Sun objavio kako se Kate dvaput dnevno moli za manje grudi, 21-godišnja manekenka kaže kako su te rečenice potpuno izmišljene.

- Nažalost, ono što je rečeno o mom tijelu potpuno je pogrešno i pokušava napraviti kontroverziju tamo gdje je nema. Kao i svaka žena, imam trenutke nesigurnosti, ali volim i ponosna sam na svoje tijelo, svaki njegov dio, i ne bih ništa mijenjala - napisala je Kate na svom Twitteru.

Kate je zahvaljujući svojim oblinama postigla svjetsku slavu, kraseći naslovnice Sports Illustrateda, Voguea, Ellea, Vanity Faira i mnogih drugih magazina, a upravo gradi i glumačku karijeru, pojavivši se u filmu "Druga žena" s Cameron Diaz i Leslie Mann.

>>'Za manje se grudi pomolim čak dva puta dnevno'

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar pavle27
pavle27
18:52 18.04.2014.

debilni tekst za debilnu raju

SE
sestrićna
22:49 18.04.2014.

treba to nositi svaki dan..mislsim da će ona završiti kod pavlovića na centriranju kičme.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije