Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na večeri s dečkom

Svi su gledali u njezin dekolte - Zanosna Mariah Carey plijenila pažnju

Mariah Carey
Foto: Reuters
1/5
19.02.2017.
u 10:06

Mariah Carey (46) sreću je pronašla u 13 godina mlađem plesaču Bryanu Tanaki

Zanosna pjevačica Mariah Carey plijenila je pažnju ogromnim dekolteom tijekom spoja sa svojim dečkom Bryanom Tanakom s kojim je sinoć izašla u Los Angelesu.

Zaljubljeni par prvo je uživao u sušiju u popularnom japanskom restoranu Katsuya, nakon čega su produžili za Staples Center gdje su popratili košarkašku utakmicu LA Clippersa.

Foto: Guliver/X17

Mariah (46) je krajem prošle godine prekinula vezu sa zaručnikom Jamesom Packerom koji su je ostavio jer je bila previše rastrošna i sumnjao je da ga vara s jednim od svojih plesača. To nije bilo daleko od istine jer je pjevačica nakon toga prohodala s 33-godišnjim plesačem Bryanom Tanakom.

>> Mariah Carey u vezi sa svojim plesačem

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
17:01 19.02.2017.

njena ljepota je laž, njeno pjevanje je laž,njen život je laž,treba nestat kao i Mili Vanili kada se saznalo da su prevara

DG
dario.gmajnicki.3
10:19 19.02.2017.

To nije ogromno.

Avatar strazar
strazar
20:05 19.02.2017.

kravetina. krenula i ona na piletinu. klimaks udario

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije