Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nervira je to

'Svi hvale moje grudi, ali imam i sjajnu guzu'

sofia vergara
Foto: Instagram
1/7
17.04.2014.
u 16:05

Američka glumica Sofia Vergara osim po glumi, poznata je po svojim zamamnim oblinama, a sada se 41-godišnja Kolumbijka pojavila na naslovnici američkog izdanja Women's Healtha otkrivši što voli na svojem tijelu.

– Da vam otkrijem nešto. Oduvijek svi hvale moje grudi, što me nervira, jer također imam i sjajnu guzu – kaže glumica, dodavši kako je to atribut koji preferira njezin zaručnik Nick Loeb.

– Nadam se da me smatra tigricom u krevetu. Volim kod sebe što znam kada upoznam nekog, odmah znam hoće li biti nečeg među nama. Sve je u kemiji - dodala je.

>>Sofia Vergara u krevet namamila...Sharon Stone

Foto: Women's Health

Komentara 3

TE
TermoelektranaLjubavi
20:47 17.04.2014.

Bombetina i pol

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
21:11 17.04.2014.

....a najbolja joj je kosa

BE
Beethoven
22:37 17.04.2014.

Pokaži je da je vidimo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije