Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bizarno

Pastor koji je vjenčao Kim i Kanyea dobio vlastiti reality show

rick wilkerson
Foto: Instagram
27.08.2015.
u 17:30

Producenti showa slavni su voditelji s televizije E! – Giuliana Rancic i Jason Kennedy. Ne sumnjamo da će show polučiti veliki uspjeh

Rich Wilkerson je sve, samo ne tipični svećenik kakvog ste navikli gledati na nedjeljnim misama. Ovaj slavni pastor vjenčao je Kim Kardashian i Kanyea Westa, a prijateljuje i s brojnim slavnima, među kojima i s nedodirljivom Beyonce.

Iako smo ga u showu slavne Kim imali prilike gledati, Rick je snimio vlastiti reality show. On gleda stvari, kaže, iz druge perspektive. Njegova supruga i on zvijezde su showa koji će prikazivati njihove propovijedi u Miamiju.

Producenti showa slavni su voditelji s televizije E! – Giuliana Rancic i Jason Kennedy. Ne sumnjamo da će show polučiti veliki uspjeh.

>>Kim Kardashian i Kanye West službeno vjenčani

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije