Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Met Gala

Sve hollywoodske ljepotice: Hit je haljina koja svijetli

Slavni na modnom događaju Met Gala
Foto: Reuters
1/44
Autori: Maja Car, Hina
03.05.2016.
u 12:00

Moda inspirirana tehnološkim napretkom osvojila najglamurozniji tepih Istočne obale, briljirala Kendall Jenner, a Madonna i Lady Gaga šokirale

Oskarovski tepih Istočne obale – uvriježeni je naziv za Met Gala, najglamuroznije okupljanje poznatih na Istočnoj obali. Ovogodišnja tematika humanitarnog događanja u njujorškom muzeju Metropolitan bila je moda u eri tehnologije pa su najnovije kreacije svjetskih dizajnera blještale metalnim elementima i futurističkim krojevima. Seksepila nije nedostajalo, ni briljantnih inovacija poput raskošne krinoline Claire Danes dizajnera Zaca Posena izrađene od materijala koji svijetli u mraku.

Pod vodstvom Anne Wintour, glavne urednice časopisa Vogue, taj spektakl okuplja zvijezde iz svijeta mode, filma, medija i politike i naziva se katkad "Oskarom mode" jer ga obilježavaju crveni tepih i svečane modne kreacije.

No nagledali smo se i ozbiljnog neukusa, a najviše nam ga je podarila polugola Lady Gaga u Versaceovu korzetu i neprimjerena Madonna nage stražnjice u opravici Givenchyja. Pod posebnim povećalom obožavatelja bio je dolazak Beyoncé. Došla je sama, bez supruga Jay Z-ja, u Givenchyjevoj haljini od lateksa. Nije trebalo dugo cinicima s društvenih mreža da se dobro našale da je odjenula “Beckynu kožu posutu njenim zubima”, čime se, naravno, aludira na priče o suprugovoj nevjeri s izvjesnom Becky koju je opjevala i na novom albumu “Lemonade”.

Foto: REUTERS

Lady Gaga osvanula je u modelu iz modne kuće Versace, kratkim hlačicama i čizmama s vrtoglavim petama, dok je Taylor Swift nosila model Louis Vuittona i spartanske sandale vezane do koljena.

Gala spektakl na koji se može pristupiti samo uz pozivnicu, uvijek se organizira prvog ponedjeljka u svibnju, a prikupljaju se sredstva za Institut kostima "Metropolitana". Svake godine svečane oprave izrađuju se na odabranu temu, a ovogodišnja je nosila naslov "Manus X Machian: moda u doba tehnologije", pa je sve bilo u znaku srebra i metala, a siluete su bile robotske.

Kotizacija za gala večeru stajala je 30.000 dolara po osobi, a stolovi 275.000 dolara.

Anna Wintour predsjeda tim spektaklom od 1995., i ona ga je pretvorila u "Oskar istočne obale", kako se često naziva.

>> Hej, Katie, gdje ti je zvijer? Pogledajte tko je zgrozio toaletama na Met Gala

Komentara 2

KO
komentant
14:29 03.05.2016.

E dami je nekako puknut tetu na slici br.41 i premjeriti sve važne mjere tete na slici br 6. poslije bi se dalo zaspati.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
15:32 03.05.2016.

sad modni macak masturbira na odjecu I obucu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije