Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obiteljsko nasilje?

Susjede uplašilo vrištanje u kući Schumacherovih pa pozvali policiju

Ralf Schumacher,Cora Schumacher
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
24.11.2014.
u 18:06

Policija je potvrdila da je ulazila u kuću te da se Ralf i Cora međusobno optužuju za obiteljsko nasilje

Njemačka policija upala je u kuću Ralfa Schumachera (39) nakon što su susjedi prijavili da se iz nje čuje vrištanje.

Incident se dogodio prije tjedan dana u Kolnu a, kako javlja Mirror, mlađi brat Michaela Schumachera posvađao se s bivšom suprugom Corom. Par se prije dva mjeseca razveo nakon 12 godina braka. Navodno je Cora (37) prigovorila bivšem vozaču formule 1 jer joj je ograničio limit trošenja po karticama na ''samo'' 8000 funti mjesečno, što je bila kap koja je ''prelila čašu''.

Policija je potvrdila da je ulazila u kuću Schumacherovih te da se par međusobno optužuje za obiteljsko nasilje.

Ralf se navodno od žene udaljio jer puno vremena provodi uz bolesnički krevet starijeg brata. To nagađanje samo je dalo dodatnog materijala zlobnicima koji na društvenim mrežama prozivaju Coru i tvrde da je sponzoruša.

Ralfovo bogatstvo procijenjeno je na 150 milijuna funti, a Cori je u brakorazvodnoj parnici pripala obiteljska kuća vrijedna milijun funti.

>>Schumijevo stanje vrlo je ozbiljno, a u komi može ostati i do kraja života

>>'Schumacheru je preostalo nekoliko mjeseci života!'

Komentara 2

DU
dukidudoje
19:39 24.11.2014.

sta mozemo ponesti u sebi, to je nase, ostalo nije..a onda sljedi 2 metara zemlje..i odgovornosti prve u grobu..a poslje ponovno ozivljenje i cekanje za sudnji dan..to je islamko vjerovanje

BJ
Bjelovar112
19:13 24.11.2014.

zato se i svadja sa njim malo je dobila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije