Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
htio u reality

Legendarna glumica prekinula s 31 godinu mlađim dečkom

susan sarandon
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
05.03.2015.
u 19:21

Mlađahni poduzetnik i 31 godinu starija glumica prekinuli su jer je on htio biti dio reality showa ''Connected'' koji prati šest parova kroz šest mjeseci

Susan Sarandon i njen dečko Jonathan Bricklin prekinuli su nakon pet godina veze.

Mlađahni poduzetnik i 31 godinu starija glumica prekinuli su jer je on htio biti dio reality showa ''Connected'' koji prati šest parova kroz šest mjeseci. – To je prouzročilo mnogo napetosti u njihovoj vezi. Susan je prekinula s njim jer ne želi biti dio toga – rekao je izvor.

Dodao je i da to ne mora značiti da je riječ o konačnom prekidu. Sarandon je uvijek isticala da njezina i Jonathanova veza nije obična i da razliku među njima nikad nije osjetila. Prije Jonathana, bila je u vezi s glumcem Timom Robbinsom.

>>Susan Sarandon potvrdila vezu sa 30 godina mlađim poduzetnikom

Komentara 3

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
20:09 05.03.2015.

Žena je lijepa, koliko god godina ima ona je lijepa. a što se tiče mladjih pastuha njen problem.

LE
LeonardS
19:36 05.03.2015.

Eto, bez starca nema ni udarca

NT
nije_to_samobor
20:08 05.03.2015.

Kupiti je lako. Zadržati NE!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije