Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
što je to u pozadini?

Supruga zvijezde Američke pite ovom fotkom šokirala svijet

jason biggs, jenny molen
Foto: Instagram
13.10.2015.
u 08:41

Jenny Mollen, supruga glumca Jasona Biggsa objavila je fotografiju kojom sigurno nije htjela pokazati svoju vestu

Supruga glumca Jasona Biggsa koji se proslavio komedijom Američka pita, Jenny Mollen, selfijem na Instagramu šokirala je svijet.

Jenny je objavila svoju fotografiju iz kupaonice, a u odrazu ogledala na WC školjci sjedi njezin suprug koji je potpuno gol i čita časopis.

Iako se na prvoj fotografiji moglo vidjeti gotovo sve, 36-godišnja glumica je obrisala originalnu fotografiju jer je prijavljena za objavljivanje neprimjerenog sadržaja pa je na novoj fotografiji 'sporno mjesto' zatamnila.

– Vi se to šalite? Netko je prijavio ovu objavu? Samo sam htjela vidjeti sviđa li vam se ova vesta. Nisam uklonila ovu fotku samo sam je cenzurirala zbog golotinje – napisala je Jenny.

Inače, Jason i Jenny upoznali su se tijekom snimanja filma "My Best Friend’s Girl". Vjenčali su se 2008. godine, a lani su dobili sina kojeg su nazvali Sid.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>> Jason Biggs izvalio: Želi li netko kupiti moje nagradne milje Malaysian Airlinesa?

Komentara 5

MA
marex10
09:18 13.10.2015.

Ja sam već tri dana u šoku zbog ove fotke.

TU
turbolet
10:25 13.10.2015.

Toliko sam isšokisan da ne mogu vjerovati ovom članku, šokantno

R9
ronaldo 9
09:28 13.10.2015.

kakav šok,ovo je gore nego kad pokazuju žrtve nekih terorističkih napada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije