Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

Supruga Hugha Hefnera završila u bolnici zbog silikona

Crystal Hefner
Foto: Instagram/Crystal Hefner
1/12
21.07.2016.
u 15:45

Tridesetogodišnja Crystal Hefner imala je brojne zdravstvene probleme zbog implantata u grudima pa ih je bila prisiljena izvaditi

Playboyeva zečica i supruga Hugha Hefnera Crystal Hefner (30) završila je u bolnici zbog zdravstvenih problema povezanih sa silikonima u grudima. 

Silikonski implantati, koji sadrže više od 40 otrovnih sastojaka, počeli su pucati i polako trovati njezino tijelo. Postajala je intolerantna na hranu i piće, imala neobjašnjivu bol u leđima, vratu i lopaticama, osjećala kognitivne probleme (gubitak pamćenja, vrtoglavice), stalni umor, dobivala kronične infekcije te imala probleme sa štitnjačom i nadbubrežnim žlijezdama.

"Katkada nisam ustajala iz kreveta po cijele dane. Osjećala sam se očajno i kao da propuštam život. Propustila sam Las Vegas i meni najdraže mjesto za zabavu. Umor je bio toliki da nisam mogla voziti ili izlaziti iz kuće. Pola godine koristila sam se starim fotografijama kako bih bila aktivna na društvenim mrežama", piše Crystal.

 

A photo posted by Crystal Hefner (@crystalhefner) on

 

U ožujku je javnosti priznala da boluje od Lajmske bolesti, infekcije uzrokovane ugrizom krpelja, a mnogi su kazali da njezini simptomi više sliče onima povezanim s komplikacijama zbog implantata.

Tijekom hospitalizacije izvadili su joj silikone iz grudi, a zečica tvrdi da se nikada nije osjećala bolje i sretnije. "Koristim 2016. da vratim svoje zdravlje i zavolim samu sebe takvu kakva jesam. Hvala svima na podršci", zaključila je Crystal, koja okreće novo poglavlje u životu.

 

>> Hugh Hefner u prvom Playboyu objavio fotografije gole Marilyn Monroe

Ključne riječi

Komentara 4

SA
santos008
18:00 21.07.2016.

Milanovic i Maras su strucnjaci za silikone oni su isli u San Dijego u silikonsku dolinu kako kaza Maras.

JU
juraInfidel
15:53 21.07.2016.

cica je vec pre star za akciju pa se jadna dekla pocela raspadati sva!

RI
rikavac
17:36 21.07.2016.

supruga! hahah ahaha hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije