Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUDILA RASIZAM

Eva Višnjić Foxxu: 'Kao čovjek si nula i rado bih te pljunula da te vidim'

Goran i Eva Višnjić
Foto: Press Association/PIXSELL
1/8
23.02.2017.
u 22:45

U statusu na Facebooku navodi kako je na zemljištu Michaela Vicka pronađeno više od 50 izmučenih životinja te piše kako je Foxx rekao da se radi "samo o životinjama".

Eva Višnjić, supruga Gorana Višnjića, osudila je rasistički napad na Jamieja Foxxa koji se dogodio u Dubrovniku, no ipak poručuje kako nema nikakvih simpatija prema njemu.

Eva je poručila i kako bi pljunula Foxxa da ga vidi iz razloga što je branio Michaela Vicka koji je mučio i ubijao životinje.

U statusu na Facebooku navodi kako je na zemljištu Michaela Vicka pronađeno više od 50 izmučenih životinja te piše kako je Foxx rekao da se radi "samo o životinjama".

- Jamie, sorry, ja te ne bih nikada izvrijeđala na nacionalnoj ili rasnoj osnovi, ali kao čovjek si nula i rado bih te pljunula da te vidim - poručila je.

>> Dva pijana Dubrovčanina vrijeđali Jamieja Foxxa na rasnoj osnovi

>> Loša reklama: Svi pišu o tome kako su Jamieja Foxxa vrijeđali u Dubrovniku

>> Jamie Foxx oduševljen Dubrovnikom: Čovječe stavili su me u dvorac!

Komentara 5

MO
morska
23:10 23.02.2017.

Damski.

AN
antonelić
17:13 24.02.2017.

pohvalio bih lijepo ime eva , i izgled je solidan ... udala se za velikana kinematografije , a i otac joj je velikan socijalističke kinematografije (snimio 19 filmova u jugi) ... evo moje poruke za evu : si tacuisses ,s , philosophus mansisses !..

DU
Deleted user
12:37 24.02.2017.

Ta Foxx je javna osoba i svojim primjerom bi trebao promovirati dobro, a ne nasilje, od toliko zlostavljanih on se uhvati braniti nasilnika i sadista koji zarađuje na tuđoj muci umjesto da se prihvati normalnog posla, zašto svoj glas nijee podigao npr. protiv vršnjačkog nasilja? S kim si takav si, dobar čovjek ne može braniti nasilnika i to je to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije