Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sreća u obitelji Lovren

Supruga Anita: Presretni smo što idemo u Liverpool

Obitelj Lovren, supruga anita i kćer Elena
Foto: Privatni album
1/6
30.07.2014.
u 11:47

Anita i kći idu na sve tatine utakmice, a nastavit će i u gradu Beatlesa

Radosno skakućući sa šalom nogometnog kluba Liverpool, dvogodišnja Elena, kći Dejana Lovrena, u videu koji je njezina mama objavila na Instagramu, pokazala je na svoj način veselje zbog tatina transfera o kojem bruji zemlja.

Naime, nakon transfera Luke Modrića, Dejanov vrijedan 24 milijuna eura najveći je transfer jednog našeg nogometaša.

Nije nogometni fanatik

S južne obale Engleske, točnije iz Southamptona u kojem je Dejan igrao godinu dana, obitelj Lovren se seli na sjeverozapad u Liverpool. Da je obitelj sretna zbog ostanka u Velikoj Britaniji, potvrdio nam je i Dejanov otac Saša, a nedavno i sama Anita koja nam je otkrila neke od njihovih britanskih rituala.

– Snaha i unuka Elena presretne su što idu u Liverpool – kazao nam je djed Saša, a Anita je objasnila zašto je sretna na Otoku:

– U Engleskoj se utakmice igraju uglavnom u 15 sati i prije njih nema karantena što je odlično jer Dejan može biti puno više doma. I zbog Elene mi više odgovara taj termin utakmica jer tada možemo zajedno na stadion navijati – kazala nam je Anita.

Foto: Robert Demo

Foto: Privatni album

Priznala nam je i da nije nogometni fanatik, ali suprugove utakmice ne propušta.

– S Elenom često idem na njegove klupske utakmice, a ako nismo na stadionu, pratimo ga na TV-u. Kad smo na stadionu, malena uvijek plješće i viče, ponese je euforija, što zna biti jako smiješno. A kada ga doma gleda na televiziji, svaki čas uzvikne: “Tata, tata!” – rekla je Anita.

Foto: Robert Demo

Foto: Privatni album

Jutra prije utakmice Dejan obično zahtijeva mir pa se u to vrijeme njegova supruga i kći zapute u grad kako bi mu osigurale samoću potrebnu za koncentraciju. Ritual koji su mama i kći stvorile u Southamptonu sigurno će njegovati i u gradu Beatlesa na čiji se gradski ritam obitelj Lovren upravo privikava. Uz svog supruga Anita je od samih početaka njegove nogometne karijere. Upoznali su se u srednjoj školi, a Dejan je rekao da je to bila ljubav na prvi pogled.

– Od početka je uz mene i najveća mi je podrška. Nije uvijek sve bilo savršeno, ali smo uspjeli svladati sve poteškoće – rekao je nogometaš u jednom intervjuu.

Ljubav je bila na kušnji

Njihova sada devetogodišnja ljubavna veza dva je puta bila na kušnji. Prvi su put prekinuli 2010. kada je Lovren potpisao za Lyon. Pomirili su se nakon šest mjeseci i raskinuli vezu opet 2011. godine. Nogometaš je tada tvrdio da je razlog njihovih rasprava bio nedostatak povjerenja. Prekid je trajao kratko jer je Dejan početkom 2012. presretan svima obznanio da će on i Anita postati roditelji. U tajnosti su se vjenčali kod matičara u lipnju 2012., a godinu dana zatim učinili su to i u crkvi pred rodbinom i prijateljima.

>>Dejan Lovren novom golišavom fotkom u krevetu s nogometašem uzbudio žene

>>Obožavateljice 'poludjele' na Lovrenovu fotku s bazena

Komentara 2

Avatar Nancy_Callahan
Nancy_Callahan
10:15 31.07.2014.

Svi skupa su mi simpaticni skroz, a mala je ista tata :)

Avatar franioprvi
franioprvi
11:53 30.07.2014.

Liverpool je ruzan, tuzan i jako dosadan grad . Da im nije nogometa ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije