Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Şükrü Özyıldız:

'Zacrvenim se svaki put kad me obožavatelji zaustave i traže da se fotografiram s njima'

Şükrü Özyıldız
Foto: Promo
1/4
27.08.2016.
u 13:25

Za 28-godišnjeg turskog glumca kojeg na Novoj TV gledamo u seriji “Ponovno rođen” kažu da je novi seks-simbol, a on se još ne snalazi s teretom slave koja ga je snašla

Kada je shvatio da nije tip osobe koja može raditi u uredu od 9 do 17 sati, Şükrü Özyıldız odlučio je odustati od studija poslovnog menadžmenta i prebaciti se na glumu. Da je donio dobru odluku, uvjerili su se i gledatelji Nove TV koji ga od ovog tjedna gledaju kako briljira u ulozi blizanaca Efea i Metea u seriji “Ponovno rođen”.

Skinuo Bali-bega s trona

– Na studiju menadžmenta razmjenom studenata otišao sam u Portugal i ondje slučajno završio na jednoj glumačkoj radionici koja me apsolutno oduševila. Shvatio sam koliko gluma utječe na moje samopouzdanje i osobni razvoj i znao sam da je to poziv za mene – opisuje 28-godišnji put do odabira zanimanja. Prvu veću televizijsku ulogu ostvario je prije tri godine, a glavnom ulogom u seriji “Ponovno rođen” sasvim je zaludio žensku publiku u Turskoj. Tamošnji mediji pišu da je s trona popularnosti i privlačnosti skinuo Buraka Özçivita, poznatog nam po ulozi Bali-bega, koji je sve donedavno bio najseksepilniji turski glumac. Obožavateljice i paparazzi ne daju mu mira, a da je slavan, Şükrüu još uvijek nije jasno.

– Još se zacrvenim kad se ljudi žele fotografirati sa mnom ili me traže autogram. Katkad mi prijatelji u razgovoru kažu da im se čini da zaboravljam da sam glumac. Ponekad to stvarno i zaboravim jer ja ne živim život kao glumac, nego kao Şükrü – objašnjava glumac. Zbog snimanja serije na setu je uglavnom do navečer i nema puno slobodnog vremena, a ako ga uhvati, vrijeme troši na odlaske u teretanu.

– Prvom prilikom otići ću na odmor u inozemstvo, na popisu želja mi je posjet Južnoj Americi i Australiji. Putovanja su mi najveći užitak i postavio sam si cilj da do kraja života moram proputovati cijeli svijet – kaže glumac.

Priznaje da pomno odabire svoje modne kombinacije, a najbolje se osjeća u udobnim gležnjačama, trapericama i pamučnim majicama kratkih rukava koje zauzimaju i najviše mjesta u njegovu ormaru. O svom ljubavnom životu ne voli govoriti i javnost zna samo za jednu njegovu vezu, i to s glumicom Şükran Ovalı koju poznajemo kao Ajše iz “Tuđeg života”. Prekinuli su nedavno, nakon dvije mučne godine veze u kojoj su se neprestano svađali i mirili.

Tata mu je najveći oslonac

– Odanost je najvažnija stvar u vezi. Kada mi se netko svidi, nikada se ne zamaram time hoće li to biti kratka avantura ili ljubav za cijeli život – kaže Özyıldız dodajući da sada nije spreman za vezu, a ni za brak.

Često odlazi u rodni Izmir gdje mu žive tata i sestra uz koje je jako vezan.

– Nakon smrti moje majke tata je postao moj najveći životni oslonac – priznaje glumac.

Özyıldız je kao tinejdžer imao svestrane ambicije pa je nakon srednje škole upisao brodogradnju, a bavio se i borilačkim sportovima.

– Od djetinjstva se bavim tajlandskim boksom i džiju-džicuom. Portugal je kolijevka borilačkih umjetnosti i, kada sam ondje bio na razmjeni studenata, sudjelovao sam i u borbama u kavezu. Bilo je to zabavno iskustvo – prisjetio se.

Veliki je obožavatelj španjolske kinematografije, najdraži mu je redatelj Alejandro González Iñárritu, a glumački uzor mu je Daniel Day Lewis.

>> Obožavateljice tuguju – oženio se Bali-beg!

Komentara 4

AO
admini_obrišite_si_mami
16:48 27.08.2016.

Isusssse kaj bumo sad?!!! Novi seks simbol, a tak sramežljiv...

DU
Deleted user
19:25 27.08.2016.

A vidi Tureta ! Lijep kao ja u mladim danima.

Avatar Maggy1103
Maggy1103
19:16 27.08.2016.

zgodan i to je sve! fali mu karizma, nekako mi je isprazan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije