Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEĆ IH IMA ČETVERO

Sud u Malaviju odobrio Madonni usvajanje još dvoje djece

Madonna
Foto: DPA/PIXSELL
1/3
07.02.2017.
u 15:14

Madonna (58) posvojila je Davida Bandu i Mercy James u Malaviju 2006. odnosno 2009. Mega zvijezda ima dvoje biološke djece Lourdes i Rocco.

Visoki sud u Malaviju odobrio je američkoj pjevačici Madonni usvajanje još dvoje djece, objavljeno je danas nakon ročišta kojem je nazočila pop zvijezda. Madonna (58) posvojila je Davida Bandu i Mercy James u Malaviju 2006. odnosno 2009. Mega zvijezda ima dvoje biološke djece Lourdes i Rocco.
 

Njezino ranije posvajanje djece izazvalo je ljutnju i optužbe protiv vlasti da omogućava pop zvijezdi zaobilaženje zakona koji brane strancima usvajanje djece.

Madonna treba unutar godinu dana dostaviti podatke o uvjetima u kojima će djeca živjeti.

>>Madonna predala papire za posvajanje dvoje djece

Ključne riječi

Komentara 1

OK
okvarbudovič
17:31 07.02.2017.

jadna ta djeca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije