Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakve noge...

Stvarno nije fer kako lijepa Ruskinja izgleda 7 dana nakon poroda

Elena Perminova
Foto: Elena Perminova/Instagram
1/6
22.04.2014.
u 14:45

Neke žene zaista su rođene pod sretnom zvijezdom, barem što se linije tiče.

Bivša manekenka i supruga ruskog izdavačkog mogula Alexandera Lebedeva Elena Perminova rodila je početkom travnja svoje treće dijete.

Nakon dvojice sinova, u sretnu obitelj stigla je mezimica, kći, a lijepa Elena pohvalila se na društvenim mrežama vitkom linijom. Sa sinovima je pri izlasku iz bolnice pozirala s malenim zavežljajem, a samo tjedan dana nakon poroda pokazala je zanosno tijelo i duge noge u kratkoj haljinici.

Neke žene zaista su rođene pod sretnom zvijezdom, barem što se linije tiče. Elenu je, inače, bogati suprug spasio od pakla droge i zatvora.

>>Može li biti više seksi? Ruska manekenka mutne prošlosti 'okinula' selfie

>>Znate li što je 'belfie'? Zbog ove fotke guze Kelly Brook eksplodirao internet

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije