Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Narušeni odnosi

Stručnjaci za govor tijela: Prvi par Amerike je pred razvodom

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
25.02.2017.
u 14:33

Profesionalci za čitanje govora tijela iznijeli su analizu o tome što se događa u braku prvog para Amerike. Tako govore kako je Melania savladala tehniku smješkanja, no njezino lice s lažnim osmijehom otkriva puno

Snimku na kojoj se nova prva dama SAD-a tijekom govora pred velikim auditorijem trza na dodir svojeg supruga, analizirali su stručnjaci za neverbalnu komunikaciju, piše Rawstory.com.

Profesionalci za čitanje govora tijela iznijeli su analizu o tome što se događa u braku prvog para Amerike. Tako govore kako je Melania savladala tehniku smješkanja, no njezino lice s lažnim osmijehom zapravo otkriva puno više.

Stručnjaci kažu kako lice najpoznatije Slovenke svijeta otkriva tugu i činjenicu da nimalo ne uživa u novoj ulozi.

Najnovija snimka bila je povod da stručnjaci za analizu govora tijela pregledaju i ostale snimke Donalda i Melanije. Donald Trump, kažu, ostavlja dojam hladne osobe koja ne mari za nježnost i bliskost.

Tvrde kako Melania izgleda depresivno, a prvi par se sve više udaljava.

Melania zbog poljuljanih obiteljskih odnosa ostavlja dojam žene bez imalo samopouzdanja, a Trump se ne trudi ništa promijeniti, već sebično uživa u pogledima uperenima u njega.

Idu tako daleko pa kažu i da Melania više ni ne skriva prijezir prema muškarcu s kojim je 12 godina u braku i da će situacija biti samo gora. Razvod prvog para SAD-a po njima je vrlo izgledan.     

 

 

>>Nova snimka Trumpa i Melanije zabavlja američku javnost

>>Ova zgodna brineta, bivša manekenka, osoba je bez koje Trump ne može

>>Nakon dva tjedna Melania Trump konačno se pojavila u javnosti​

Komentara 50

MA
maxxxx
15:04 25.02.2017.

Mene zanima što bi stručnjaci rekli o psihološkom profilu urednika i novinara portala koji nas svakodnevno bombardiraju ovakvim pseudo-znanstvenim i rekla-kazala tekstovima o američkom prvom paru.

DU
Deleted user
15:08 25.02.2017.

Malo je reći da ste postali dosadni s vijestima o Trumpovom obiteljskom životu. Postali ste, blago rečeno, odvratno dosadni i zamorni.

DU
Deleted user
15:25 25.02.2017.

Do Trumpa najveca atrakcija bio je Putin. Radije pišite o otvaranjima novih radnih mjesta, novim tvornicama, izvozu, novim otkricima hrvatskih znanstvenikaj ... ili ovdje toga nema pa treba nesto nadrobit da bi se popunio prostor?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije