Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Scorseseov novi film

Striptizete, prostitutke i kokain: Život pravog 'Vuka s Wall Streeta'

vuk s wall streeta
Foto: Screenshot
19.12.2013.
u 17:01

Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese uvijek jamče sjajan film, a vrlo vjerojatno tako će biti i sa filmom 'Vuk s Wall Streeta', koji dolazi u kina 29. prosinca

Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese uvijek jamče sjajan film, a vrlo vjerojatno tako će biti i sa filmom 'Vuk s Wall Streeta', koji dolazi u kina 29. prosinca. Film se temelji na istinitim događajima iz života Jordana Belforta, brokera s Wall Streeta, koji je sa svega 26 godina postao multimilijunaš.

Sve je završilo kada je s 36 godina završio u zatvoru, oštetivši više klijenata, kojima je dugovao čak 110 milijuna dolara. Novinar CNN-a nedavno je, vjerojatno ponukan izlaskom filma, objavio privatne snimke Belforta, zvanog 'Vuk', a na njima se vidi kako je broker partijao na svojoj jahti i posjedu u Hamptonsu.

Zabavljao se, prema vlastitom priznanju, sa striptizetama, prostitutkama, a krajem dana uzimao je kokain. Sam za sebe izjavio je kako ga je pohlepa pretvorila u čudovište, a 'mračnu stranu modernog kapitalizma' razotkrio je u knjizi 'Život Vuka s Wall Streeta'.

Komentara 3

ZB
zbuniceva
17:22 19.12.2013.

To su investitori koji investiraju izmedju ostalog i u zemlje u razvoju iako našu zaobilaze u velikom luku a ne vukovi. Nije lako biti investitor to svako zna pa droga i seks pomognu psihički prebroditi sve te zapreke na Ziduu uspjeha. Nebi čudilo da je tak i u modernim Zagrebačkim krugovima pa se spremam pogledati film.

Avatar Sunčica
Sunčica
22:06 19.12.2013.

Da, to su ti "vukovi" koji su izazvali globalnu ekonomsku krizu 2008.god....što više novaca zarađuju, to više gube kontrolu nad sobom...i još ako šmrću kokain....od njih se može svašta očekivati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije