Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajči o prošlosti

Što se krije iza ove fotografije? 'Bila sam lutkica koja je htjela svima udovoljiti'

tajči
Foto: Facebook
1/10
31.10.2014.
u 10:03

Tajči, danas 44-godišnjakinja, na svojoj Facebook stranici objavila je fotografiju s vrhunca karijere, na kojoj se nalazi sa svojim timom

Tatjana Matejaš Tajči na početku '90-ih bila je najpopularnija pjevačica regije.

Tajči, danas 44-godišnjakinja, na svojoj Facebook stranici objavila je fotografiju s vrhunca karijere, na kojoj se nalazi sa svojim timom.

– Bila sam zgodna, talentirana i marljiva devetnaestogodišnjakinja s velikim snovima i uvijek otvorenog srca. Željela sam voljeti i primati ljubav kroz glazbu. Vjerovala sam da će me, na neki način, glazba zaštititi od emotivnih razočaranja. Tu smo, moja ekipa i ja u studiju 1990. – slavimo izvrsnu tiražu prvog albuma. Prvo što pomislim kad vidim ovu sliku je ono pitanje: Što bih rekla sebi kao 19-godišnjoj djevojci? "Vjeruj u sebe. Vjeruj da si dovoljno lijepa, pametna, talentirana, dobra. Vjeruj da si vrijedna ljubavi samo zato što jesi, a ne zato sto je moraš zavrijediti. Ne slušaj kad ti kažu drukčije."

Osobe na ovoj slici, sigurno svi prepoznajete: Nikša Bratoš (tada gitarist Crvene jabuke, aranžer i producent, danas predsjednik Hrvatske glazbene udruge); Želimir Babogredac (tada vlasnik studija Rokoko u Bošnjacima, danas predsjednik Croatia Recordsa); Zrinko Tutić (tada jedan od najjačih producenata u regiji, danas legendarni producent i skladatelj u regiji); Edwin Softić (tada, moj menadžer, danas menadžer drugim zvijezdama). I ja (tada lutkica koja je željela svima udovoljiti, danas JA bez opravdavanja) – napisala je Tajči.

>>Znate li koliko Tajči danas ima godina?

>>Tajči pustila aplikaciju za mobitele

>>Tajči pjevala u zatvoru. Približila Kansas i Hrvatsku

 

Komentara 15

Avatar think pink
think pink
16:11 31.10.2014.

šteta što iz teksta nismo saznali odgovor na dilemu iz naslova - je li im svima udovoljila?

MI
Milkica
14:58 31.10.2014.

Apsolutna je laž da je Tajči ikada bila najpopularnija pjevačica "regije". Niti je regija postojala, niti je Matejašica bila najpopularnija u Jugoslaviji. Prestanite pisati budalaštine.

ST
strsljen2013
16:21 31.10.2014.

Jedan eurosongić pa bris za Jameriku i učenje glume i do 2011 nismo čuli za tebe a ni ti za Hrvatsku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije