Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sustigle je godine

Što se dogodilo s Kate Moss? Kao da je ostarjela 20 godina!

Kate Moss
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/3
15.04.2014.
u 16:02

Navikli na besprijekoran ten i savršeno ispeglano lice bez ijedne bore, sudionici nedavno održane dodjele Lawrence Olivier Awardsa u Londonu ostali su iznenađeni ugledavši umorno lice popularne manekenke

Iako i u svojoj 40. godini krasi mnogobrojne reklame, a ovoga mjeseca je proslavila i 35. pojavljivanje na naslovnici britanskog Voguea, Kate Moss ipak su sustigle godine.

Navikli na besprijekoran ten i savršeno ispeglano lice bez ijedne bore, sudionici nedavno održane dodjele Lawrence Olivier Awardsa u Londonu ostali su iznenađeni ugledavši umorno lice popularne manekenke. Moss se na dodjeli prestižne nagrade britanskoga glumišta pojavila u društvu supruga Jamieja Hincea, člana indie-rock dua The Kills, kako bi uručila specijalnu nagradu teatrologu i dugogodišnjem prijatelju Michaelu Whiteu.

Obučena u kineski kimono iz najnovije kolekcije Top Shopa i s upečatljivim žarkocrvenim ružem na usnama, privlačila je poglede, no mladenačka poročnost joj se, piše Daily Mail, osvetila kao bumerang i to u obliku mnogobrojnih bora na licu.

Britanski mediji zločesto su ''iskoristili'' priliku i uz nekoliko fotografija krupnih kadrova Kateina lica za ''ugaslu ljepotu'' modne ikone okrivili burnu partijanersku prošlost, opijanje i konzumiranje kokaina koje ''nije moglo proći bez posljedica''. Utjehe radi, ponovno su pohvalili njezin bezgrešan osjećaj za modu te je proglasili jednom od najbolje odjevenih žena večeri.

>>Kate Moss i kokain, obnažene na filmu: Ovo su skandali koji su obilježli povijest mode i ljepote

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:39 16.04.2014.

Mislim da bi trebalo uslikati autoricu teksta, napisati koliko je stara, pa davati komentare.

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
19:02 15.04.2014.

nisu bore za nju nikakva tragedija..svoj je image izgradila na karizmatičnosti, a ne na nekoj klasičnoj ljepoti

Avatar KillerRabbit
KillerRabbit
16:27 15.04.2014.

Eto šta ti kokain radi. Čim ga je prestala šmrcat ostarila je. Zato djeco, šmrčite kokain bit će te mlad i bez bora. Postati će te svjetionik mladosti! ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije