Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
23- godišnji model

Što joj je to na ruci? Evo novog razloga da svi pričaju o Cari Delevigne

Cara Delevigne
Foto: Reuters
1/14
08.10.2015.
u 12:23

Mediji su pohrlili objaviti kako je moguće da se lijepa manekenka zaručila za svoju partnericu Annie Clark

Pariški tjedan mode bacio je svjetlo na mladu Caru Delevigne koja se pojavila kako bi sudjelovala na predstavljanju kolekcije proljeće/ljeto 2016. njemačkog dizajnera za Chanel Karla Lagerfelda. 

Na ruci joj je zasjao prsten i to na prstenjaku pa su mediji pohrlili objaviti kako je moguće da se lijepa manekenka zaručila za svoju partnericu Annie Clark, poznatu kao St. Vincent, s kojom je u vezi 11 mjeseci. 

Jesu li bili u pravu ili ne, vrijeme će pokazati. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:42 08.10.2015.

ne...ni to, a niti ista drugo ne moze natjerati nikoga s zdravom pameti da pise o ovom Lagerfeldovom namjestaju. Samo par snobova koji takve nalaze interesantnim.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije