Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vragolasta manekenka

Što se to Cara Delevingne usudila raditi u Parizu?

Cara Delevingne
Foto: PR FOTO
1/6
27.01.2015.
u 10:15

Cara Delevingne ima veliki medijski utjecaj, spremna je na sve i uživa u slobodi.

Skate park ili crveni tepih? Tenisice ili štikle?

Zanosan osmijeh ili smiješan izraz lica. Težak izbor, stoga je TAG Heuer objedinio sve i izabrao Caru Delevingne – najtraženiji model današnjice kao novog ženskog ambasadora brenda. Cara Delevingne ima veliki medijski utjecaj, spremna je na sve i uživa u slobodi.

Tag Heuer održao je predstavljanje novog zaštitnog lica u Salle Melpomène, najljepšem interijeru pariške Akademije likovnih umjetnosti Ecole des Beaux Arts de Paris. Izložbeni prostor bio je mješavina crvenog tepiha i neočekivane prisutnosti divljine.

Cara je pokazala svoju vragolastu mušku stranu tako što je ušetala s lavom. Da, lavom, kojeg ima i istetoviranog na svom kažiprstu. Prepoznatljiva je po svom gracioznom držanju i hodu. U publici je bilo prisutno 150 novinara i VIP uzvanika koji su ostali bez teksta. Tko bi se drznuo napraviti ovakvo što? TAG Heuer naravno. A tko bi se usudio to prihvatiti? Cara, naravno.

Foto: PR FOTO

Jean-Claude Biver, generalni director TAG Heuera i predsjednik LVMH Watches Worldwide pozdravio je Caru ponudivši joj TAG Heuer Formula One Steel and Black Ceramic Chronograph set s dijamantima, što je savršen spoj jedinstvenog Carina rock ‘n’n roll glamura.

“Počašćen sam što mogu poželjeti dobrodošlicu Cari u obitelj TAG Heuer s istinskim timskim duhom. Bio nam je potreban netko tko je nepredvidiv i elegantan”, izjavio je Jan-Claude Biver.

>>Zbog ovoga Cara Delevigne neće biti Victorijina anđelica

>>Hoće li ova tetovaža Caru Delevigne stajati karijere?

Ključne riječi

Komentara 4

PK
puši kurac
13:19 27.01.2015.

još da nema obrve ko stari crnogorac..

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:10 27.01.2015.

nemrem vjerovati s cime vi razbijate glave, i odkud vam prvenstveno informacije? Najtrazeniji model? Ma nemojte, molim vas.

IB
ivan.biljan68
07:31 20.06.2015.

dobro da još jedna javna i poznata oba priznaje svoju devijaciju,iako,nekad je to nekad bila tajna,velika sramota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije