Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrlo emotivno

Što je prije samoubojstva Robin Williams rekao bliskom prijatelju?

robin williams
Foto: HT/Press Association/PIXSELL
1/7
23.09.2014.
u 19:08

Glumac Billy Connolly kaže kako vjeruje da se Robin Williams htio oprostiti posljednji put kada su razgovarali telefonski

Glumac Billy Connolly otkrio je kako je ga je Robin Williams prije samoubojstva nazvao kako bi mu rekao da ga voli.

– Nakon svega što se dogodilo, mislim da se pokušavao oprostiti jer je pred kraj razgovora postao jako emotivan – ispričao je Connolly kojeg je s Williamsom, osim dugogodišnjeg bliskog prijateljstva, povezivala i zajednička bolest. Naime, obojica su oboljela od Parkinsonove bolesti te su često izmjenjivali bilješke o bolesti koja je bila u ranoj fazi razvoj u oba glumca.

– Možda je to samo moja konstrukcija, no to je ono što sam rekao sam sebi. U posljednjem razgovoru rekao mi je: "Volim te kao brata" i ja sam rekao: "Znam." Na to me  upitao: "Sigurno znaš?'' i ja sam potvrdno odgovorio -–otkrio je škotski glumac.

Williams je često dolazio u Škotsku kao Connollyev gost, a na početku karijere nastupao je i na poznatom Edinburgh Fringe festivalu.

– Bio mi je prijatelj. Nije uvijek bio depresivan. Bio je kompliciran čovjek, ali prekrasna osoba. Bio je radost – kaže Connolly.

>>Robin Williams bolovao od Parkinsonove bolesti

>>Poznatom glumcu obožavatelj slučajno dijagnosticirao Parkinsonovu bolest

>>Prije smrti Robin Williams snimio dirljivu poruku smrtno bolesnoj obožavateljici

Komentara 1

Avatar žič
žič
20:11 23.09.2014.

odličan glumac,i dobar čovjek...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije