Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video koji šokira

Starleta dogovarala seks s 13-godišnjakom i njegovim bratom

Aliana
Foto: YouTube screnshot
09.12.2016.
u 15:18

Aliana Lozada Gonzales snimila je video u kojem se hvali kako će dobiti 50 tisuća eura za pružanje seksualnih usluga maloljetniku

Na internetu je osvanuo video koji je dosta šokirao javnost i izazvao zgražanje. U njemu je starleta Aliana Lozada Gonzalez snimljena kako iznosi sve detalje dogovara o seksu s jednim mladim bogatašem iz Dubaija te s njegovim maloljetnim bratom kojem je samo 13 godina.

U videu koji kruži internetom Aliana se hvali kakve je sve vrste seksualnih usluga dogovorila s bogatašem, kojeg zove Ali, i s njegovim maloljetnim bratom. Na kraju videa spominje i cijenu i kaže da će svoje usluge naplatiti 50 tisuća dolara i da je od Alija tražila da joj pola iznosa uplati prije samog susreta. 

Video je privela kraju rekavši da se veseli susretu s Alijem i njegovim bratom. Svjetski mediji pišu da je Aliana poznata po svojim objavama na Instagramu te da je rodom s Kube. ali da je odrasla u Nizozemskoj. 

>>Snimio pornouradak s ljubavnicom, evo kako ga ona sad ucjenjuje!

Komentara 3

SE
sestrićna
17:39 09.12.2016.

ova barem ne skriva da je fufa..

Avatar gmail
gmail
16:08 09.12.2016.

Jadno na sve strane.......

Avatar darkoaa10hush
darkoaa10hush
18:17 09.12.2016.

Zalosno! Mentalna retardacija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije