Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokrenuo akciju

Stanar BB-a djecu iz Čazme odveo na more

branimir kamber
Foto: Facebook
1/4
27.08.2016.
u 19:29

Branimir Kamber prodajom majica kojima je promovirao pjesmu “Mi Ružni” skupio je novac za ljetovanje djece slabijeg imovinskog statusa

Hvalevrijednu akciju organizirao je glumac, model i bivši stanar Big Brother kuće Branimir Kamber. Naime, omogućio je da sedmero djece iz Čazme besplatno provede tjedan dana na moru u Vrsima pokraj Zadra. Branimir objašnjava da je cijela ideja krenula od njegove pjesme “Mi Ružni”, koju je posvetio osobama s poteškoćama u razvoju.

– To je pjesma o mom poslu i o mom humanitarnom radu, zato što sam shvatio da većina ljudi smatra bilo koga s poteškoćama, s problemima u životu, ružnim. To nitko ne kaže na glas – kazao je Branimir. Nakon izlaska pjesme izradio je i majice s natpisom Mi Ružni za koje je potražnja bila velika i planule su za čas.

Kamberu je tada sinulo da bi bilo najpoštenije da novac od prodaje majica da onima koji ga najviše trebaju. Tako je pala odluka da osigura smještaj i hranu na moru za sedmero djece slabijeg imovinskog statusa iz Čazme. Kamber im je pronašao smještaj kod obitelji Filipović, Grad Čazma pobrinuo se za prijevoz, a Branimir ih je posjetio jučer da bi provjerio uživaju li na svom ljetovanju u okolici Zadra.

>> Prepoznajete li ovog bivšeg stanara Big Brother kuće?

Komentara 3

ST
Stijena001
21:39 27.08.2016.

Svaka cast...hvale vrijedno.....mnogi bi tako mogli al vjerojatno nemaju vremena za druge male,male ljude

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:44 27.08.2016.

to je zovem pravim i velikim Hrvatom.

JO
jojoja
08:40 28.08.2016.

Bravo!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije