Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strastveni avijatičar

Srušio se avion kojim je upravljao Harrison Ford. Slavni glumac teško ozlijeđen

ford
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
06.03.2015.
u 00:58

Ford koji je upravljao avionom iz Drugog svjetskog rata pretrpio je teške ozljede glave

Slavni glumac Harrison Ford (72) teško je ozlijeđen kad se avion kojim je upravljao srušio u blizini golf igrališta u losangeleskoj četvrti Mar Vista, javlja NBC News.

Ford, koji je upravljao avionom iz Drugog svjetskog rata pretrpio je teške ozljede glave, no stabiliziran je i odveden u bolnicu. Howard Tabe, zaposlenik golf igrališta kazao je kako je glumčevo lice bilo prekriveno krvi.

- Možemo potvrditi da je došlo do pada aviona kojim je upravljao muškarac koji je u stabilnom stanju prevezen u bolnicu. Pad je zabilježen u 14.25 sati po lokalnom vremenu, a uzrokovao ga je mehanički kvar, kazao je Nuria Vanegas, glasnogovornik policije Los Angeles, javlja Reuters. Vatrogasci su potvrdili kako se u avionu nalazio samo pilot.

Avion se srušio na golf igralište zapadno od aerodroma nedugo nakon uzlijetanja iz Santa Monice.

Glumac je poznat kao strastveni avijatičar, a nesreću je doživio i 1999. kada je upravljao helikopterom u Santa Clari.

Slavni glumac ove je godine reprizirao svoju ulogu kao Han Solo u najnovijem nastavku franšize "Star Wars: The Force Awekens" koji u američka kina stiže u prosincu.

>> Harrison Ford hitno prebačen u bolnicu!

Ključne riječi

Komentara 13

DR
dragica949
07:22 06.03.2015.

Slavnom glumcu,koji nam je svojim filmovima pružio tisuće prekrasnih minuta filmske čarolije,želim brz i uspješan oporavak.

G7
Gandor 77
05:41 06.03.2015.

Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi...

DA
davidbraco
23:07 06.03.2015.

Meni jedan od najdražih glumaca -zadužio nas je svojim filmovima.Želim mu brz oporavak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije