Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispričao se ženama

Srpski voditelj uvrijedio Anu Ivanović: I ti ćeš se bogato udati!

astian Schweinsteiger i Ana Ivanović
Foto: Jorg Carstensen/DPA/PIXSELL
1/9
27.07.2016.
u 20:20

Srpska tenisačica nedavno se udala za nogometaša Bastiana Schweinsteigera

Srpski voditelj Živorad Nikolić u razgovoru s mladim tenisačima jednoj od djevojčica rekao je "Bit ćeš kao Ana Ivanović, pa da se i ti dobro udaš".

Tako je Živorad insinuirao da se djevojka treba bogato udati i da će zato biti uspješna. Srpska tenisačica nedavno se udala za nogometaša Bastiana Schweinsteigera nakon višegodišnje veze.

 

"Žika je tradicionalan čovjek, odnosno zagovornik tradicionalnih vrijednosti i brak je za njega svetinja. Pretpostavljam da je želio sve najbolje toj djeci. No, s moje točke gledišta, to je zaista pogrešno rečeno. Također, Žika je upozoren kako mu se taj propust više ne bi ponovio. Ako mu se to sljedeći put dogodi, biti će sankcija druge vrste. Upozorenje je bilo usmenim putem - rekla je urednica Zabavng programa RTS-a Olivera Kovačević za srpski Espreso.

Voditelj se kasnije javno ispričao svim ženama. 

>> Bajka se nastavlja u Veneciji: Bastian Schweinsteiger i njegova Ana crkveno se vjenčali

Komentara 4

CR
cronada
22:13 27.07.2016.

Da je medu njima visegodisnja veza ne bih rekla , najvise 1-2 god.ali ipak neka im je sretno!!!

CI
cika123
21:06 27.07.2016.

Čovjek rekao istinu.

DU
Deleted user
09:00 28.07.2016.

treba sto skuplje prodat kozu.taka su vremena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije