Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seksi Bojana

Srpska Cindy Crawford: Govorili su mi da smršavim, no ja volim ženske obline!

bojana krsmanović
Foto: Facebook
1/8
22.04.2014.
u 18:57

Ona je srpska Cindy Crawford. Ljepotica Bojana Krsmanović sve je poznatija u manekenskom svijetu, a odradila je brojne kampanje za ugledne modne kuće

Ona je srpska Cindy Crawford. Ljepotica Bojana Krsmanović sve je poznatija u manekenskom svijetu, a odradila je brojne kampanje za ugledne modne kuće. Zbog seksi oblina, angažiraju je često za kampanje donjeg rublja, a odradila je i kampanju za poznati Guess. Za 24sata.rs otkrila je kako karijeru želi nastaviti u SAD-u, a sada još najčešće radi u Europi.

– Trenutačna mi je baza u Beogradu jer uz posao i studiram. Može se reći da živim u drugoj zemlji svaki mjesec. Najviše radim u Europi, no u posljednje vrijeme fokusirana sam na američko tržište te tamo planiram nastaviti karijeru, ispričala je Bojana. Mnogi su joj, priznaje, sugerirali da smršavi, no nju to ni najmanje ne zanima.

– Kad vježbam, obično odem u teretanu, što mi je dovoljno za održavanje željene linije, tako da ne držim posebnu dijetu i ne pazim previše što jedem, no trudim se jesti što više proteina i unositi dosta vode u organizam. Volim hranu i dopuštam sebi opuštanje. Govorili su mi da moram smršavjeti. Imperativ jesu mršave djevojke, no ja volim ženske obline te smatram da su one plus jer omogućuju širi spektar poslova – zaključila je seksi Bojana.

Foto: Facebook/ Naš potok

>>I u 47. godini otkrila zanosno tijelo i zagolicala maštu mnogih

Komentara 20

Avatar anticenzura
anticenzura
19:53 22.04.2014.

Aha, jeste pljunuta Cindy Crawford. Mozda nesto slici na ovu Talijansku glumicu doli iz taka, Mariu Graziu Cucinottu, a i ta je bzvz, ova najvise slici na Cecu. Tipicna Balkanska ''klasa'', 3 kila sminke, izmrceno, nabacano, radojke u prvom planu, i namjestena zvala. To samo kamiondzije i kafansku olos moze da uspali.

LO
lopti28
20:03 22.04.2014.

Ova "novinarka" je sa Indexa,pa joj je ostao region u glavi i taj mentalni sklop koji su joj kao honorarcu usadili oni ljevičarski ektremisti sa Indexa,pa nas Barbara i ovdje obasipa vijestima iz "regiona"A ova djevojka izgleda kao zabavljačica u šabačkom lokalu.

Avatar LiberalniAnarhist
LiberalniAnarhist
22:48 22.04.2014.

Čemu ovaj članak!Zar ovi u VL-u misle da su ljudi toliko blesavi da im trebaju ovakva sranja od ,,vijesti,,!!!!Inače mene i većinu Hrvata boli ona stvar za Srbe i što se tamo događa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije