Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sestra Pippa je ljubomorna

Sretna vijest u kraljevskoj obitelji – Kate je trudna!

Vojvotkinja Kate Middleton i princ William s obitelji su u posjeti Kanadi
Foto: Reuters
1/6
21.10.2016.
u 15:59

Magazin Life&Style piše da je vojvotkinja od Cambridgea treći put trudna, što je razveselilo sve članove obitelji osim sestre Pippe

Magazin Life & Style na svojoj naslovnici donosi veliku ekskluzivu – Kate Middleton je treći put trudna. Da je vojvotkinja od Cambridgea godinu i pol nakon rođenja kćeri Charlotte opet trudna, kraljevska obitelj još nije službeno potvrdila.

Life & Style tvrdi kako je informacija pouzdana te da je njezin suprug William već angažirao najbolji tim liječnika koji će biti Kate pri ruci jer je u prve dvije trudnoće imala problema s mučninama i gubitkom kilograma. Kateina mama Carol navodno se doselila kćeri i zetu da im pomogne oko brige za sina Georgea i kćeri Charlotte. Vijest o prinovi razveselila je sve osim Kateine sestre Pippe. Naime, Pippa se treba uskoro udati i sada se boji da će sva pažnja biti usmjerena na sestrinu trudnoću te će njezin veliki dan pasti u drugi plan. Zbog toga Pippa razmišlja da odgodi vjenčanje s Jamesom Matthewsom.  

Komentara 7

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
16:31 21.10.2016.

obzirom da mi se uglavnom brisu komentari, ovaj put, no comment

AU
audiat
17:15 21.10.2016.

Pa ova je i dovedena da radja djecu.Mislim musko.Tj.nasljednika.

LA
lacika66
17:25 21.10.2016.

Sigurno ide na više djece,ko majka odgajateljica . Talibandič ju je naputio .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije