Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitke iz cijelog svijeta

Sretan prvi rođendan: Princeza Charlotte dobila zvečku od 300.000 kuna

Princeza Charlotte proslavila je prvi rođendan
Foto: Reuters
1/9
04.05.2016.
u 10:05

Najmlađa članica kraljevske obitelji osim luksuznih dječjih igračaka dobila je i odjeću, pokrivače, knjige, pa i ručno pletene čizme iz 64 zemlje diljem svijeta

Princeza Charlotte, kći kraljevskog para Kate Middleton (34) i princa Williama (33), 2. svibnja proslavila je svoj prvi rođendan, javlja Daily Mail.

Pa unatoč tome, čini se da joj njezino okruženje pokušava razviti osjećaj za skupocjene stvari. Naime, djevojčici je darovana zvečka od bijelog zlata u vrijednosti od 300.000 kuna.

Foto: The Natural Sapphire Company

Foto: The Natural Sapphire Company

Sestra princa Georgea tijekom prošle godine primila je brojne darove i čestitke iz 64 zemlje diljem svijeta, od Australije do budističkog kraljevstva Bhutan. Najmlađa članica kraljevske obitelji stoga je, osim luksuznih dječjih igračaka, dobila i odjeću, pokrivače, knjige i ručno pletene čizme.

Prošli mjesec kraljevsku obitelj posjetili su Barack i Michelle Obama, a malenoj Charlotte najviše bi se mogli svidjeti baš njihovi darovi – puzzle i plišana igračka psa, koja izgleda kao njihov pseći ljubimac Bo, piše IB Times.

Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea zahvalni su na svim pismima, darovima i lijepim željama, poručuje glasnogovornik Kensingtonske palače.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

>> Dizajnerica tuži modnu kuću Alexander McQueen zbog vjenčanice Kate Middleton

>> Pune ruke posla za Kate Middleton: Mali George prohodao

Komentara 4

DO
dommar36
12:23 04.05.2016.

da..to je "jako" bitno djetetu koje ne zna za sebe i samo puni pelene...

DU
Deleted user
19:16 04.05.2016.

To da od malih nogu uči rasturati? Onom tko je darovao zlatnu zvečku, istu treba nagurati u...

OK
okvarbudovič
11:39 04.05.2016.

svašta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije