Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neobična odluka

Kate i William ovim potezom sve iznenadili!

Kate Middleton,princeza
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
30.06.2015.
u 20:42

Iako će crkveni obred biti zatvoren za javnost, svi zainteresirani moći će pozdraviti princezu u crkvenom dvorištu nakon krštenja

U tijeku su posljednje pripreme za krštenje dvomjesečne princeze Charlotte Elisabeth Diane koje će se održati ove nedjelje. Četvrta nasljednica u redu za britansku krunu sakrament krštenja primit će u crkvi svete Marije Magdalene u Sandringhamu u kojem Kate i William žive na kraljevskom imanju Anmer Hall.

Zahvalni zbog mnogobrojnih poruka podrške koje su primili nakon rođenja malene Charlotte, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea odlučili su se na neobičan potez. Naime, u službenom priopćenju Kensingtonske palače stoji da pozivaju sve zainteresirane na krštenje njihove mezimice.

Iako će crkveni obred biti zatvoren za javnost, svi zainteresirani moći će pozdraviti princezu u crkvenom dvorištu nakon krštenja.

Za razliku od svoje sestrice koja će biti krštena izvan grada, princ George sakrament krštenja primio je u maloj kapelici u palači St. James u strogom centru Londona, a na ceremoniji su bili samo najuži članovi kraljevske obitelji. 

Princeza Charlotte na krštenju će nositi istu haljinicu koju je nosio i George, a koja je 2004. napravljena po uzoru na haljinu koju je nosila najstarija kći kraljice Victorije.

Krštenju princeze nazočit će svi članovi kraljevske obitelji osim princa Harryja koji zbog poslovnih obveza odlazi u Namibiju.

>>Kensingtonska palača objavila prve službene fotografije princa Georgea i princeze Charlotte

>>Pogledajte kako bi princeza Charlotte trebala izgledati sa 18 godina!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije