Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'san svakog muškarca'

Soraja privukla pažnju britanskih medija druženjem s Neymarom

soraja vučelić
Foto: Instagram
1/5
31.10.2014.
u 17:12

On je navodno poslao privatni avion u Srbiju po Soraju i njenu prijateljicu te je sa starletom proveo nekoliko dana u Barceloni...

Britanski mediji raspisali su se o starleti Soraji Vučelić. Privukla je njihovu pažnju sa svojom navodnom romansom s nogometašem Neymarom.

On je navodno poslao privatni avion u Srbiju po Soraju i njenu prijateljicu te je sa starletom proveo nekoliko dana u Barceloni.

Daily Mail navodi kako su se Neymar i Soraja upoznali ovog ljeta na Ibizi te nastavili održavati kontakt putem Skypea. Prema pisanju britanskih medija, Neymar je jedva dočekao da ponovno vidi Soraju, a navodno joj je poklonio i dres. Britanci pišu i kako je Soraja postala poznata nakon sudjelovanja u Big Brotheru te zaključili da je ona san svakog muškarca.

 

@NeymarJr so much fun in Ibiza.. 😉⚽🎉

Uma foto publicada por Sara (@sorajavucelic) em

>>Soraja u Neymarovom zagrljaju. Ima li vatre?

>>Soraja iz Big brothera glavna je zvijezda Vodica

Komentara 5

Avatar bambam
bambam
18:15 31.10.2014.

Da sam zloban napisao bih da je to legalna prostitucija, ali vjerojatno je to samo jedna preljepa ljubavna prica.

VD
Vojo Dodevski
19:24 31.10.2014.

bambam, to nije legalna prostitucija, to je visoka prostitucija. Razlika izmegu legalne i ove prostitucije je samo u honoraru za mukotrpan rad.

ĆA
ćaćaća
19:31 31.10.2014.

sad kad je dala neymar.u postoje velike šanse da i drugi dobiju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije