Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
valentino na valentinovo

Otkrivena prekrasna vjenčanica novopečene supruge 'Sherlocka Holmesa'

sophie hunter
Foto: Instagram
1/2
26.03.2015.
u 14:50

Ova prezgodna žena jedna je od trenutačno najsretnijih Britanki. Udala se za jednog od najpoželjnijih glumaca na svijetu, a nosila je haljinu jednog od najomiljenijih dizajnera

Otkrivena je prekrasna vjenčanica koju je Sophie Hunter nosila na vjenčanju s Benedictom Cumberbatchom, glumcem koji je našoj publici poznat po ulozi Sherlocka Holmesa.

Ova prezgodna žena jedna je od trenutačno najsretnijih Britanki. Udala se za jednog od najpoželjnijih neženja na svijetu, a Sophie je nosila i haljinu jednog od najomiljenijih dizajnera.

Svečanu vjenčanicu za nju je dizajnirao Valentino. Kazališna redateljica, 37-godišnjakinja, udala se za Benedicta na Valentinovo ove godine, a ubrzo će dobiti i dijete.

>>Benedict Cumberbatch vjenčao se sa Sophie Hunter!

>>Benedict Cumberbatch postat će otac

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije