Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
legendarna diva

80 joj je godina tek – zbog njezina crvenog odijela crvene se upola mlađe kolegice

sophia loren
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/18
19.09.2014.
u 09:22

Legendarna talijanska diva jučer je u Mexico Cityju predstavila biografsku izložbu "Sophia Loren Mexico"

Sophia Loren svoj 80. rođendan slavi u velikom stilu. Legendarna talijanska diva jučer je u Mexico Cityju predstavila biografsku izložbu koja prikazuje njezin put kroz trnje do zvijezda.

Izložba "Sophia Loren Mexico"prati život talijanske glumice od njezinih početaka kao siromašne tinejdžerice koju otkriva filmski producent za kojeg se poslije i udaje te postanak onog što su filmski kritičari nazvali najboljim talijanskim izvoznim proizvodom još od tjestenine.

– Impresivna je stvar što ima toliko predmeta vezanih uz moju karijeru pod istim krovom. To je vrlo dirljivo – rekla je Loren, koja će 20. rujna proslaviti veliki jubilej.

Unatoč njenim poodmaklim godinama, slavna glumica kaže kako u njoj još ima mnogo života i ideja.

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

– Ovo nije slavljenje prošlosti, već prolog vrlo, vrlo lijepom životu koji mi je mnogo dao. Još uvijek trebam raditi, uživati, živjeti – rekla je.

Izložba se održava u muzeju Soumaya u vlasništvu meksičkog tajkuna Carlosa Slima, koji kaže kako je zahvalan što je Loren odabrala Mexico za održavanje ove izložbe.

Talijanska diva upravo je izdala i autobiografiju "Jučer, danas, sutra", nazvanu prema legendarnom filmu Vittoria De Sice, gdje je glumila uz Marcella Mastroiannija. Autobiografija uključuje privatne fotografije i pisma filmskih legendi poput Caryja Granta, Franka Sinatre, Audrey Hepburn i Richarda Burtona.

>>Borba duga 40 godina: Sophia Loren pobijedila poreznike

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije