Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sporni party?

Solange istukla Jay Z-ja zbog Rihanne?

beyonce
Foto: tumblr
1/7
14.05.2014.
u 09:02

Nakon što je Solange nasrnula na Jay Z-ja u liftu, svjetski mediji ne miruju

Nakon što je Solange nasrnula na Jay Z-ja u liftu, svjetski mediji ne miruju. Svi pokušavaju otkriti zašto je alkoholizirana sestra poznate Beyonce napala njezina supruga. Brojni tabloidi i čitatelji razvijaju teorije o tome kako je i zašto do napada došlo. New York Daily News tvrdi da je pravi razlog svemu Rihanna. Ova vijest prva je koja se pojavila o samom razlogu svađe u slavnoj obitelji. Solange je, naime, napala Jay Z-ja koji je nakon Met Balla odlučio ići na Rihannin after party bez Beyonce.

Svađa je, navodno, počela već prije jer su se neki od Solangeinih prijatelja pojavili i pokušali ući na Met Ball koristeći Jay Z-jevo ime. Solange se naljutila i zatražila da odu sa zabave. Jay je nakon tog rekao da odlazi na Rihanninu zabavu, a ona je nasrnula na njega. Neki smatraju kako je razlog svemu Solangeina ljubomora. Jay je trebao pogurati njezinu karijeru, no to nije učinio. Album joj izlazi, no nitko o tome ne govori.

>>Nakon tučnjave: Solange izbrisala sve fotke Jay Z-ja i Beyonce s Instagrama

Ključne riječi

Komentara 1

DI
dokazano.istinito
10:05 14.05.2014.

postali ste ko stare babe, ona je rekla on je rekao, pa je on nju, a ona uzvratila.....sirite price

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije