Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zatvorite usta

Sofia Vergara u krevet namamila...Sharon Stone!

Sofia Vergara
Foto: Youtube Screenshot
16.04.2014.
u 23:03

Dvije ljepotice odmjerit će snage u jednom, ali vrijednom kadru novog filma Johna Turturra ''Fading Gigolo''

Nakon vrućeg spoja Scarlett Johansson i Penelope Cruz u filmu Woody Allena ''Vicky Cristina Barcelona'', muškarci ponovo imaju razloga za uzbuđenje! Ovoga puta maštu će im raspaljivati dvije najseksi dame s holivudskih brežuljaka - Sharon Stone i Sofija Vergara.

Zamamne dive odmjerit će snage u jednom, ali vrijednom kadru novog filma Johna Turturra ''Fading Gigolo'' koji opravdano zaslužuje titulu jednog od najvrućih spojeva u povijesti kinematografije, javlja CBS News. Ljepotice će se uplesti u ''menage a trois'' s žigolom kojeg u filmu tumači redatelji, a Vergara je otkrila kako joj je nervozu prije snimanja vrućih scena otklonila upravo Sharon.

- Bila sam nervozna jer nikad nisam snimala nešto slično. Kada sam došla na set, Sharon je pružila veliku podršku. Kazala mi je da se opustim i samo slijedim njene pokrete. Rekla mi je:''Radila sam to već puno puta, bit će to dobro'' - otkrila je zanosna Kolumbijka.

One kojima ovaj spoj nije dovoljan razlog za odlazak u kino, možda razuvjeri podatak da neke od uloga tumače i Woody Allen te Vanessa Paradis.

>>Sofia Vergara: Zbog naglaska se nisam mogla koncentrirati na glumu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije