Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivši otkrio razlog prekida

'Sofia Vergara nije htjela obitelj, usredotočila se na slavu i posao'

sofia vergara
Foto: Instagram
1/5
23.10.2014.
u 13:41

No, Nick je InTouchu objasnio da to nije bio problem, već činjenica da Sofia nije željela širiti obitelj...

Sofia Vergara i Nick Loeb prekinuli su u svibnju ove godine, a mediji su pretpostavili da je razlog prekida u tome što par živi na dvije različite lokacije.

No, Nick je InTouchu objasnio da to nije bio problem, već činjenica da Sofia nije željela širiti obitelj. Izjavio je kako je bila zainteresiranija za slavu nego za obitelj. - Ona je usredotočena na svoju karijeru. Za mene je najvažnije da se oženim i imam djecu.

Potpuno je razumijem. Na vrhuncu je svoje karijere, i kako i ona sama često kaže, koristi 15 minuta slave jer tko zna koliko će trajati, rekla je Vergara. Glumica se otad viđa s novim odabranikom, Joeom Manganiellom. Sa Nickom je ostala u dobrim odnosima i nakon prekida.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>To sigurno boli! Pogledajte kako je Sofia Vergara izignorirala bivšeg zaručnika

>>Zanosna Sofia Vergara otkrila tajnu svog savršenog izgleda

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije