Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvo skrbništvo nad zamecima

'Ti embriji su moje dvije kćeri' - Bivši zaručnik tužio Sofiju Vergaru

sofia vergara
Foto: Instagram
1/5
24.05.2015.
u 11:12

Nicholas Loeb, bivši zaručnik glumice Sofije Vergare (42), zvijezde serije "Moderna obitelj", zatražio je skrbništvo nad dva embrija koja su njih dvoje zajedno dali zamrznuti

Nicholas Loeb, bivši zaručnik glumice Sofije Vergare (42), zvijezde serije "Moderna obitelj", zatražio je skrbništvo nad dva embrija koja su njih dvoje zajedno dali zamrznuti. Sudac Vrhovnog suda Lawrence Cho presudio je da Nicholas Loeb može podnijeti tužbu, što će biti prvi put na svijetu da netko traži skrbništvo nad embrijima. Loeb je hodao s Vergarom nekoliko godina, a prekinuli su prošle godine. Još u kolovozu zatražio je da embriji ne budu uništeni, što je navodno bila želja glumice.

Vergarin odvjetnik Fred Silberberg izjavio je da Loeb nema legalno pravo na tužbu jer obje strane moraju biti suglasne o tome što će biti s embrijima. Optužio je Loeba da se koristi tužbom kako bi se pojavio u medijima i time si dao na važnosti.

Christina Goodrich, odvjetnica Nicholasa Loeba, izjavila je da je sudbina embrija privatna borba bivšeg Vergarina zaručnika.

– Moj klijent zaista misli da su ta dva embrija njegove kćeri – rekla je Goodrich.

U prvotnoj tužbi, umjesto imena Vergare i Loeba koristila su se imena John i Jane Doe, no nakon druge tužbe u javnost su izašla njihova imena pa se i doznalo da je riječ o popularnoj glumici i njezinu bivšem zaručniku. Sofija Vergara sada je u vezi s Joeom Manganiellom.

>>Ona zaista ima razloga za slavlje: U jeku priprema za vjenčanje sin je razveselio diplomom

>>Sofia Vergara nakon svadbe planira i dijete, ali ne želi roditi

Komentara 1

MU
Mukowsky
13:13 24.05.2015.

Što ne tuži gradsku kanalizaciju za ubojstvo djece?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije