Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suđenje zbog smrti bivše

Snimka kao dokaz: Slavni glumac bio je ovisan o kokainu i prostitutkama?

Jim Carrey na sprovodu je nosio lijes bivše djevojke Cathrione White
Foto: Niall Carson/Press Association/PIXSELL
1/7
29.09.2016.
u 12:50

Glumca je Cathrionin bivši muž Mark Burton osumnjičio da je ilegalno nabavljao lijekove, od kojih se djevojka na kraju predozirala

Američki Radar Online posjeduje snimku koja prikazuje mračnu stranu slavnog Jima Carreyja (54). Sumnjiči ga se za upletenost u smrt bivše djevojke Cathrione White (30). Podsjetimo, glumca je njezin bivši muž Mark Burton osumnjičio da je ilegalno nabavljao lijekove, od kojih se Cahtriona na kraju predozirala. 

Cathriona u snimci navodno opisuje Carreyja kao ovisnika o kokainu i prostitutkama. 

– Imao je promjene raspoloženja. Mislim da ga je droga dosta sj**ala, postajao bi depresivan. Onda je počeo pušiti travu, pa uzimati kokain i često bi imao ispade.

Kao da imate 50 nijansi j**enog Jima Carreyja, a ja sam zbog toga 50 milijuna nijansi s**anija – rekla je u videu. 

Cathriona je preminula u rujnu od predoziranja. Navodno je uzela koktel droga koji je pribavio Carrey pod lažnim imenom Arthur King

>> Slavni glumac kriv za smrt bivše djevojke? Jim Carrey: Nisam je ubio, žele me iskoristiti!

Komentara 1

JO
Jole1958
15:14 29.09.2016.

Znači Jim Carrey je kriv jer se ova drogirala, dok ona sama ne snosi nikakvu krivicu? Pa šta ju je on sam šopao drogama i tabletama? Čime se ona bavila prije nego što ga je upoznala? Zašto je uopće bila s njim ako je tako loš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije