Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šokantno izvješće

Snimio selfie s kraljicom komedije dok je operirao. A onda joj je otkazalo srce

joan rivers
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/3
17.09.2014.
u 08:06

Liječnik koji je operirao preminulu komičarku Joan Rivers navodno je snimio selfie s pacijenticom, nakon čega joj je otkazalo srce

Liječnik koji je obavljao biopsiju glasnica komičarke Joan Rivers, dok je ona bila pod anestezijom, na trenutak je zastao, snimio selfie sa slavnom nesvjesnom pacijenticom, a njoj je potom otkazalo srce, stoji u izvješću o operaciji.

Vjeruje se kako je liječnik, koji nije imenovan, bio osobni liječnik preminule komičarke, specijaliziran za uho, grlo, nos.

Rivers se na rutinsku operaciju uputila u kliniku na Manhattanu 28. kolovoza, no stvari su potom krenule krivo. Nakon što su joj kamerom pregledane glasnice, liječnik je u trenutku odlučio napraviti i biopsiju na njima, za što 81-godišnja Rivers navodno nije dala suglasnost.

Tijekom biopsije, glasnice su joj natekle, zatvorile dovod zraka te joj je srce otkazalo. Preminula je 4. rujna, nakon što je nekoliko dana provela u komi.

Klinika službenom objavom tvrdi kako nije bila obavljena biopsija, no sljedeći dan jedan od tamošnjih liječnika dao je otkaz.

>>TV zvijezda prestala disati za vrijeme operacije!

>>Preminula Joan Rivers!

Komentara 1

LI
liliZG
12:17 17.09.2014.

alergijska reakcija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije