Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
turneja

Slovenski komičar Tin Vodopivec s "Ozbiljnim glupostima" u pohodu na Balkan!

slovenski komičar
Foto: PR FOTO
1/2
31.08.2015.
u 11:33

Tin Vodopivec je u ponedjeljak, 17. kolovoza, premijerno predstavio svoj prvi "comedy special" pod nazivom "Ozbiljne gluposti" koji je na hrvatskom jeziku nedavno snimio u zagrebačkom 'Studiju smijeha'

Najprodorniji slovenski stand-up komičar prošlog desetljeća, koji je uz domaću publiku oduševljavao i nastupima na brojnim svjetskim pozornicama, ove se jeseni stanovnicima nekadašnje zajedničke države predstavlja posebnim projektom. Tin Vodopivec je u ponedjeljak, 17. kolovoza, premijerno predstavio svoj prvi "comedy special" pod nazivom "Ozbiljne gluposti" koji je na hrvatskom jeziku nedavno snimio u zagrebačkom Studiju smijeha.

Kako je zapravo pala odluka da se nakon Londona, Los Angelesa, Seattlea, Pariza, Budimpešte i brojnih drugih prijestolnica komedije ovoga puta intenzivno usmjeri na domaću regiju u kojoj stand-up komedija doživljava tek svoje proljeće?

"U Zagrebu sam prvi put nastupio u studenom 2008. i sjećam se kako sam nervozno sjedio u toaletu kluba i razmišljao je li ovo možda pucanj u prazno! Ipak, kroz godine se broj nastupa po Balkanu počeo povećavati, odaziv publike je uvijek bio odličan i tako se zapravo i rodila želja da se videom još bolje predstavim toj publici“, tako svoju ideju o osvajanju Balkana objašnjava i doživljava simpatični komičar koji smatra da, bez sumnje, ima najbolji posao na svijetu

Polusatni comedy special "Ozbiljne gluposti" moguće je pogledati na YouTubeu pa je dostupan svim ljubiteljima stand-up komedije. Uz Tina stoji brojna ekipa iz koje se, prema značaju i predanosti, izdvaja još jedan slovenski komičar – Jernej Celec, koji je bio zadužen za režiju "Ozbiljnih gluposti". Pogled iz udobnog naslonjača trebao bi poslužiti kao poziv gledateljima da si ovo iskustvo prepuno smijeha priušte i uživo. Tin se uskoro sprema na turneju "Good times comedy tour" na području Hrvatske, Srbije te Bosne i Hercegovine. "Želim ovom turnejom nasmijati što veći broj ljudi i uz to se odlično zabaviti. Iznimno me veseli što ću opet putovati državama bivše Juge i družiti se s odličnim komičarima, uz koje me posljednjih godina vežu nezaboravna iskustva“, dodaje Tin.

Tin Vodopivec tako ove jeseni dolazi u Zagreb, Beograd, Sarajevo i brojne druge gradove. Dakle, bit će puno prilika da se ovog komičara, koji iznova dokazuje da ne poznaje jezične barijere, vidi na još jednom njegovom izvrsnom stand-up putovanju. Do tada je pravi recept za smijeh kanal YouTube i ključne riječi "Ozbiljne gluposti".

>>Željko Pervan: Pomoglo mi je što cijeli život glumim nekog drugog

>>Branko Đurić zapjevao Severininu pjesmu 'Gas, gas': Ne znam što se tu ima pjevati!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije