Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čeka ih uspjeh

'Umjetna inteligencija': Peter Gabriel i One Republic ujedinili snage, poslušajte!

One Republic feat. Peter Gabriel
Foto: Youtube Screenshot
1/5
30.09.2016.
u 10:30

- Pjesma zvuči jako moderno. Želimo da bude singl kako bismo ponovno čuli Gabriela na radiju - kazao je frontmen Ryan Tedder

Američki One Republic objavio je u četvrtak novu pjesmu "A.I.". Posebnom je čini suradnja s legendarnim Peterom Gabrielom. Nekad glavno lice benda Genesis, nakon odlaska iz grupe 1975. kreće u solo karijeru. 

Iako je na turneji sa Stingom, Gabrielu je ovo prva suradnja s nekim izvođačem u posljednjih osam godina. Obožavatelji očekuju da će ova kombinacija biti hit na top ljestvicama.  - Pjesma zvuči jako moderno. Želimo da bude singl kako bismo ponovno čuli Gabriela na radiju - kazao je frontmen Ryan Tedder.

 

One Republic proslavio se hitom "Apologize", uslijedile su uspješnice "Stop and Stare", "All the Right Moves", "Secrets" i "Good Life". Njihov četvrti studijski album "Oh My My" izlazi 7. studenog.

- Koristili smo sve prednosti modernog snimanja na laptopima. Na radiju nedostaje ljudskosti, pa smo je dozirali na ovom albumu. Također, čuti ćete i prave instrumente - poručuje peteročlani sastav.

>> MTV EMA 2016 nominacije: Beyonce i Justin predvode, nominirani Elemental i Luce!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije