Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na društvenim mrežama

Slavni se opraštaju od Bobbi Kristine: 'Bog je trebao još jednog anđela'

bobbi kristina
Foto: Instagram
1/6
27.07.2015.
u 09:40

Brojne zvijezde shrvane su preranim odlaskom kćeri Whitney Houston, Bobbi Kristine Brown... Njen zarazan osmijeh svima će beskrajno nedostajati.

Vijest o smrti 22- godišnje Bobbi Kristine Brown proširila se poput munje među slavnima. Brojne poznate osobe, čim su saznale za tužnu vijest, uputile su sućut obitelji. Među prvima svoje žaljenje iznijela je i Oprah Winfrey .

– Mir, konačno – napisala je slavna voditeljica na svom Twitteru

Vijest o smrti mlade glazbenice potresla je i Kylie Jenner. – Počivala u miru. S tobom sam se imala prilike jednom družiti i nikada te neću zaboraviti. Ovo je tako tužno :(- napisala je Kylie.

Glumica Vivica A. Fox izrazila je sućut shrvanoj obitelji. – Najdublje suosjećam s tvojim ocem Bobbyjem Brownom i tvojom bakom Cissy Houston. Nedostajat ćeš nam svima, dušo – poručila je glumica. 

Slavni Boy George na svom Twitteru također žali za mladom Bobbi. – Bobbi Kristina Brown nas je napustila. Sada je napokon u miru. Počivala u miru, pretužno – napisao je glazbenik, dok je Missy Elliott izrazila vjerovanje da će Bobbi sada konačno pronaći mir uz svoju majku Whitney Houston

Američka glumica i reality zvijezda Brooke Hogan smatra da se njezin život ugasio prebrzo. – Bog je valjda htio još jednog anđela – zaključila je.

>>Preminula Bobbi Kristina Brown

>>Stravični detalji isplivali: Dečko Bobbi Kristine ju zlostavljao i uzimao joj novac s računa

Komentara 4

PA
pan-am
12:54 27.07.2015.

Bog nas nije ograničio ,dao nam je slobodnu volju da prosuđujemo i odlučujemo ,zato Biblija piše kako siješ tako ćeš i žeti.Nju je uzeo njen i mamin stil života .Ljudi kako god živite jednom dođe kraj i za sve se daje račun i ništa u životu nije slučajno ,nek nam Bog svima prosvijetli pamet ,a ovu curu neka dovede u svoje kraljevstvo !!!

PV
petar.visak
10:41 27.07.2015.

Oh, she was a drug addict?

MR
MRUDante
10:27 27.07.2015.

pazi molim te, "slavni" se opraštaju...e pa da su bili malo manje "slavni" ne bi se ni trebali opraštati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije