Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARAO FANOVE

Slavni rocker u kolicima! Zbog bolesti morao je otkazati koncerte

Eric Clapton
Foto: Guliver/X17
1/3
30.03.2017.
u 11:36

– Zbog teškog bronhitisa i prema savjetu liječnika, Eric Clapton mora otkazati ove koncerte u Los Angelesu – objavili su iz njegova tima

Legendarni rocker Eric Clapton morao je otkazati dva koncerta u Los Angelesu zbog komplikacija s bronhitisom.

– Zbog teškog bronhitisa i prema savjetu liječnika, Eric Clapton mora otkazati ove koncerte u Los Angelesu – objavili su iz njegova tima te dodali kako je Ericu krivo jer zna da je razočarao fanove. Koncerti će se održati u novom terminu, krajem rujna.

Slavni gitarist ranije je obavijestio javnost kako ima problema s perifernom neuropatijom, stanjem zbog kojeg su mnogi gitaristi morali prekinuti karijeru. Riječ je o stanju koje utječe na živce u ekstremitetima te može izazvati utrnulost i jake bolove.

Clapton je zbog ovih problema završio i u invalidskim kolicima. Agencija X17 objavila je snimke legendarnog rockera s aerodroma LAX u Los Angelesu. Erica su na aerodrom dovezle kćeri Julie, Ella i Sophie, a zatim je u kolicima ušao u avion.

>>Brat Kim Jong-una obožava Claptona: 'Bili su začuđeni njegovim talentom, on se samo smiješio'

Ključne riječi

Komentara 8

MA
medjimurec_at
14:36 30.03.2017.

Eric Clampton je legenda a njegova muzika ce ostati jako dugo nakon njega . Sidro i Feder pederovic to ipak nisu sposobni shvatit u svom primitivizmu.

MA
maxxxx
18:58 30.03.2017.

Jedan od najvecih. Uz želje za ozdravljenje i sretan mu rođendan!

Avatar gledatelj_zikine_dinastije
gledatelj_zikine_dinastije
19:56 30.03.2017.

medjimurecat idolpoklonistvo je imalo smisla u staroj grckoj ili rimu jer su idoli bili filozofi i mudri ljudi...ti si tipican primjer savrsenog potrosackog trola zapadne civilizacije....divis se starom olinjalom rokeru koji pjeva o cocainu zapravo pjeva kako je njemu lijepo na cocainu...ove klince koji sline za justinom biberom i razumijem jer su tinejdjeri dok si ti pretpostavljam prevalio tridesetpetu...jer obicno takvi mudruju o nekakvim vrijednostima rockera...odrasti clapton mi je bio zanimljiv kad sam imao 20 godina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije