Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražili ga novac

Slavni redatelj napadnut na setu Transformera u Hong Kongu

michael bay
Chase Rollins/Press Association/PIXSELL
17.10.2013.
u 17:26

Motiv napada nije poznat, a Michael Bay ima ozljede na desnoj strani lica

Michaela Baya najnoviji je nastavak Transformersa umalo stajao glave. Američki producent i redatelj napadnut je na ulicama Hong Konga gdje upravo snima peti nastavak uspješnog blockbustera.

Braća Mak, 27-godišnjak i 28-godišnjak, prišla su Bayu tijekom snimanja scena na ulici, a mlađi je brat tražio 12.900 dolara. Nije bilo odmah jasno zašto traže novac, no potom je stariji brat nasrnuo na redatelja.

Odmah su priskočila trojica policajaca. Mlađi je brat uhićen pod optužbom ucjene i napada, a starijeg terete tek za napad.

Bay ima ozljede na desnoj strani lica, no nije mu bila potrebna liječnička pomoć. Tri policajca zatražila su liječničku pomoć zbog manjih ozljeda.

>>Victoria's Secret i Michael Bay

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije