Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Glupi umirovljenici'

Slavni glumac napao Camerona: Brexit je istinska glupost

Waltz se proslavio ulogama u "Odbjeglom Djangu" i "Nemilosrdnim gadovima"
Foto: Clemens Niehaus/DPA/PIXSELL
1/3
27.06.2016.
u 09:51

"Glupi umirovljenici iz Chelsea glasali su za izlazak iz EU", rekao je Waltz

Austrijski glumac Christoph Waltz napao je britanskog premijera Davida Camerona zbog raspisivanja referenduma na kojem su Britanci glasali za izlazak iz Europske unije što je nazvao "istinskom glupošću".

Dobitnik dva Oscara, glumac koji se proslavio ulogama u "Odbjeglom Djangu" i "Nemilosrdnim gadovima", filmovima američkog redatelja Quentina Tarantina, zabrinut je štetama koju će Brexit nanijeti Europi.

"To je apsurdno (...) taj izlazak iz EU nije samo kontraproduktivan, već istinski glup", rekao je Waltz koji priprema novi film "Legenda o Tarzanu".

"Glupi umirovljenici iz Chelsea glasali su za izlazak iz EU", a tu je nevolju na Britaniju i na Europu navukao David Cameron koji "sada kaže 'Ja ću nadzirati da tranzicija prođe u redu i onda se povlačim", pa će nekome drugome prepustiti da počisti za njim nered što ga je on izazvao. 

>> 'Brexit' srušio funtu, uzdrmao euro: Tečaj funte najniži u posljednjih 30 godina

>> Vladimir Putin: Brexit je rezultat arogancije britanske vlasti

Komentara 6

Avatar Idler 3
Idler 3
10:37 27.06.2016.

Neki bi rekli i "stariji - pametniji" no kaj je tu je. Sad su svi pametni no činjenica je kak ih je više bilo za izlazak i tu priča završava. Zakaj VL ne prenese izjavu nekog tko je bil za izlazak - jel to zabranjeno, nepoćudno ili kaj ?!

Avatar navijač
navijač
13:11 27.06.2016.

Takvi i kod nas glasaju za jugonostalgičare -sdp.

Avatar @promatrač
@promatrač
10:39 27.06.2016.

Biti popularan ne znači i biti pametan. Svak se češe tamo gdje ga svrbi... tako i filmski ubojica Waltz

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije