Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ex yu ekipa

Slavko Sobin u Pragu snimao seriju Legends

slavko sobin
Foto: Facebook
1/5
28.08.2015.
u 11:48

Splitski glumac našalio se da u Pragu mora nositi šeširić i košulju na cvjetiće da ga zbog brade ne zamijene za terorista

Sve popularniji splitski glumac Slavko Sobin nastavlja s uspjesima. Nakon što je glumio u nagrađenom "Zvizdanu" i seriji "Crno-bijeli svijet", otputovao je u Prag na snimanje druge sezone serije "Legends". Radi se o seriji u kojoj glavnu ulogu igra Sean Bean, hrvatskoj publici poznat kao Boromir iz "Gospodara prstenova", i Ned Stark iz "Igre prijestolja".

Sobin se na Facebooku pohvalio s nekoliko fotografija iz Praga kazavši da se stigao i dobro zabaviti. Družio se s glumcima Zanom Marjanović, Goranom Kostićem i Nikolom Đuričkom, koji su glumili u filmu Angeline Jolie "U zemlji krvi i meda", a uz fotografiju napisao je i prigodni komentar: "Nema do ex YU ekipe". Sobin se i našalio pa je obožavateljima otkrio da je u Pragu izgledao kao hipster, noseći šešir i košulju na cvjetiće, kako ga zbog brade i korpulentnog izgleda ne bi zamijenili za terorista. Ulicama Praga stigao se provesti i na segwayu.

Nakon serije "Legends", Slavka Sobina moći ćemo gledati i u domaćoj seriji "Patrola na cesti" i u filmu "Jezero" koji je producirao Luc Besson i koji je dijelom sniman u Karlovcu i okolici.

>>U Dumovcu 30-ak štenaca traži dom, posjetio ih i Slavko Sobin

>>Slavko Sobin: Volim flert, ali zaljubim se teško

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije