Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša i sadašnja supruga

Slavica Ecclestone i Fabiana pomirile se i otišle zajedno na večeru. I Tamara došla u Dubrovnik

21.07.2016., Dubrovnik - Bernie Ecclestone pristao je svojom jahtom Petara u luku Gruz, a na vez odmah do njegovog svojom novom jahtom stigla je njegova bivsa supruga Slavica Ecclestone. Slavica je prvo otisla na Bernievu jahtu, javiti se velikom drustvu,
23.07.2016.
u 12:34

Bernie (85) ni ove godine nije odolio Hrvatskoj pa je s 46 godina mlađom suprugom, Brazilkom Fabianom jadransku turneju počeo u Trogiru, a nakon tjedan dana jahtu je usidrio u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika.

Usidravanjem jahte “Petara” pred imanjem Slavice Ecclestone, Bernie Ecclestone izazvao je pomutnju i pokrenuo lavinu tračeva da ne može bez bivše supruge.

I već kad je dio javnosti Bernieja, jednog od vodećih ljudi u formuli 1, prozvao špijunom, bivša i sadašnja supruga pojavile su se u restoranu – ruku pod ruku.

Bernie (85) ni ove godine nije odolio Hrvatskoj pa je s 46 godina mlađom suprugom, Brazilkom Fabianom jadransku turneju počeo u Trogiru, a nakon tjedan dana jahtu je usidrio u Velikom Zatonu pokraj Dubrovnika. Netom poslije njega u luku je uplovila i Slavica na svojoj jahti “Sola”, koja je njoj pripala nakon razvoda. Budući da joj je Bernie isplatio milijardu funti, njihov se razvod smatra najskupljim na svijetu.

Slavica se prema Bernieju i Fabiani ponašala kao prema dugogodišnjim prijateljima: po dolasku pozdravila je bivšeg supruga i društvo te su večer počeli druženjem na palubi. Cijelo se društvo zatim uputilo u poznati restoran, a Slavica i Fabiana iznenadile su svojim prisnim odnosom. Iako je gotovo 20 godina starija od Fabiane, Slavica joj izgledom i dalje može konkurirati, što je i pokazala na večeri kada se prošetala u boho haljini otkrivši svoje preplanule noge. Kao razlog prijateljstva s novom Berniejevom suprugom navela je djecu. Inače, Tamara (32) i Petra (27), kćeri iz 23-godišnjeg braka Bernieja i Slavice, nisu podržale očevo vjenčanje, a svoje su nezadovoljstvo iskazale i nedolaskom na svadbu.

Petra, udana za Jamesa Stunta, drži svoj život daleko od očiju javnosti i vrlo rijetko iznosi privatne detalje. S druge strane starija kći Tamara pohvalila se fotografijama s ljetovanja. Iako se šuškalo da će se rastati jer je njezin suprug Jay Rutland u ožujku uhićen zbog sumnje da je pomagao u bijegu osuđenom narkobosu, Tamara je idiličnim ljetnim fotografijama opovrgnula glasine i pokazala da zaista uživaju na grčkom otoku Mykonosu.

Bogata se nasljednica nije odvajala od svojeg supruga Jaya i trogodišnje kćeri Sophie, a svojim atraktivnim izgledom privukla je i poglede kupača na plaži.

Tamara se s kćerkicom pridružila svojoj majci Slavici u Dubrovniku, a sve zajedno prošetale su Stradunom i plijenile poglede prolaznika.

Foto: Željko Lukunić/PIXSELL

>>Bernie Ecclestone na večeru u Dubrovnik došao s bivšom i novom suprugom

Komentara 4

DU
Deleted user
13:20 23.07.2016.

Bravo Slavice! Familija prvo,a personalni ego na stranu. Bernie ce uvijek biti otac tvojoj dijeci.

LI
liliZG
11:50 25.07.2016.

ja bih prije na večeru sa tekućom ženom bivšeg muža , nego sa bivšim mužem...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije