Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi posao

Slađa iz 'Noćne more' plijenila pozornost na sjednici Gradske skupštine

Slađana Petrušić
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
02.06.2015.
u 10:35

U bijeloj uskoj haljini gotovo neprepoznatljiva Slađa plijenila je pozornost okupljenih zastupnika.

Današnjoj sjednici Gradske skupštine u Starogradskoj vijećnici u Zagrebu nazočila je i Slađana Petrušić, inače poznato lice popularne emisije Željka Malnara 'Noćna mora'.

U bijeloj uskoj haljini gotovo neprepoznatljiva Slađa plijenila je pozornost okupljenih zastupnika. Inače, bivša pjevačica i zvijezda Malnarove 'Noćne more' krajem svibnja imenovana je glasnogovornicom Gospodarske stranke.

U društvu predsjednika stranke Stjepana Gnječa novoizabrana glasnogovornica stigla je u Starogradsku vijećnicu jer su kako kažu odlučili pratiti rad Gradske skupštine.

>>Slađa Petrušić: Sabina je luda! Doći ću je počupati tamo na Farmi

>>Izazovna Slađa na otvorenju kluba publiku bacila u trans

Komentara 23

MK
MKGRA
11:18 02.06.2015.

Kakva je pak sad to Gospodarska stranka i kaj ona ima sa svečanom sjednicom gradske skupštine još jedAn uhljeb Sto njezino zanimanje spada u gospodarstvo nebi reko

Avatar pekarr
pekarr
11:11 02.06.2015.

Ček jel ovo neka neslana šala ili tužan pokušaj da ispadne nešto ozbiljno?

Avatar pretorijanac
pretorijanac
12:16 02.06.2015.

O tempora o mores! :-( :-(

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije