Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Korekcije

Melania Trump skratila je nos, povećala grudi, podigla vanjski očni kut i koristi botoks

Melania Trump
Foto: MIKE SEGAR/REUTERS/PIXSELL
1/3
07.12.2016.
u 08:37

Supruga američkog predsjednika niječe estetske operacije, ali struka tvrdi drukčije uspoređujući njezine slike iz prošlosti s aktualnima

Ne postoji celebrity čiji se izgled trenutačno više komentira od onoga Melanije Trump.

– Pronašao sam puno članaka o tome što je možda učinila, a što možda nije – piše plastični kirurg Mladen Duduković za portal Estetica.hr. Dodaje da je s profesionalne strane, nakon usporedbe njezinih fotografija iz adolescentskih dana sa sadašnjim izgledom, uvjeren da nije plastičnokirurški “nevina”, kako se izjašnjavala u brojnim intervjuima.

– Gotovo sam siguran da je operirala nos te ga malo skratila i “ušiljila”, čime je dobila na egzotici lica, vjerojatno je učinila i gornju blefaroplastiku s lateralnom kantopeksijom (podizanje vanjskog očnog kuta), čime je dobila mačkast pogled. Kladio bih se i da je povećala grudi silikonskim implantatima, a još sam sigurniji u njezine tretmane botoksom jer ne vidim drugog objašnjenja za tako svjež izgled bez bora i u 47. godini. Rekao bih da se podvrgnula i lifting tretmanima lica, hijaluronskim filerima, kojima je istaknula jagodice i dodatno dobila na atraktivnosti – nabraja kirurg Duduković.

Dodaje da je to “možda” ili “vjerojatno” napravila, no da to i nije važno pa nastavlja:

– Treba naglasiti da je riječ je o stvarno lijepoj ženi kod koje su se “potencijalne” estetske korekcije savršeno uklopile u njezinu prirodnu ljepotu i zato s 46 godina izgleda jednostavno fenomenalno – zaključio je stručno kirurg Duduković.

Komentara 10

DU
Deleted user
09:45 07.12.2016.

ti bokca...sad mogu mirno spavati...već sam imala komplekse da je potpuno prirodna

KA
kajbum
10:02 07.12.2016.

Nista nije napravila sto nebi bilo koja druga zenu da je na njenoj poziciji. Naj zalosnije je sto su ovi isti mediji Michelle O zvali ljepoticom.

JE
Jednakost
09:01 07.12.2016.

Meni nista ne smeta, i prihvacam izvinjenje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije