Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrckava i zavodljiva

Sjećate li se seksi konobarice Yvette iz 'Allo,Allo'? Evo kako izgleda danas

Vicki Michelle
Foto: PA/Pixselle, Screenshot
1/5
23.02.2017.
u 14:48

Vicki Michelle danas ima 66 godina, živi u zapadnom Londonu sa suprugom Grahamom Fowlerom s kojim ima kći Louise Michelle koja je postala glumica poput mame.

Glumicu Vicki Michelle svi pamtimo kao vrckavu, zgodnu i zavodljivu konobaricu Yvette u hvaljenoj seriji "Allo 'Allo!". Taj lik je igrala devet godina, koliko se serija prikazivala, i zahvaljujući liku Yvette stekla je i slavu.

Vicki danas ima 66 godina, živi u zapadnom Londonu sa suprugom Grahamom Fowlerom s kojim ima kći Louise Michelle koja je postala glumica poput mame. 

Talent za glumu nasljedan je u ovoj obitelji, jer je i Vickina mama bila glumica, ali od karijere je odustala nakon što se udala za Vickina tatu ribara.

– Tata je bio duhovit čovjek, a mama je bila prelijepa žena, nježna i puna ljubavi. Roditelji su uvijek bili zaštitnički postavljeni prema meni i sestrama – opisala je Vicki roditelje u jednom intervjuu. Kao mala, htjela se baviti baletom.

– Baletom sam se počela baviti  s tri godine i doma smo uvijek radili nekakve predstave, pjevali i plesali – ispričala je glumica koja i 35 godina nakon prikazivanja serije i dalje zrači seksepilom, a bore na njezinu licu jedva se primjećuju. 

Priznaje da joj je uloga u kultnoj humorističnoj seriji promijenila život.

– Ljudi su mi neprestano prilazili ili bi mi samo doviknuli na ulici: "Oh, Rene!" Bilo je lijepo sudjelovati u projektu koji je ljudima toliko značio – rekla je Vicki. 

 

 

>>Gorden Kaye zadnje dvije godine borio se s demencijom i bio je usamljen

>>Preminuo René iz popularne serije 'Allo, Allo'

Komentara 8

JU
jurajuric116
15:07 23.02.2017.

dobra i dan danas. malo je istrošena, ali kilometri su to.

TR
truba
15:06 23.02.2017.

Izgleda ko grom i danas

KA
kažemja
16:19 23.02.2017.

Dobra stara koka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije